Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus Lydbok

5/5

Författare: John Gray

Lydbok

Introduksjon

Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus er en selvhjelpsbok skrevet i 1992 av den amerikanske ekteskapsrådgiveren John Gray, som i boken kommer med samlivsråd. Selve bokens premiss er at menn og kvinner er svært forskjellige, og at det derfor er flere utfordringer knyttet til hvordan man best overkommer disse forskjellene, og i stedet har et lykkelig partnerskap.

Gjennom Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus lydbok hører vi hva forfatter Gray mener er nødvendig for å oppnå et godt forhold, og hvordan man best håndterer ulike problemstillinger man møter på.

Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus lydbok gratis er en selvhjelpsbok for alle som er på jakt etter å finne ut hvordan man best lever med det motsatte kjønn, og sammen har et sunt og godt forhold.

Handling: Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus

I Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus hører vi hvordan forfatter John Gray forklarer hvordan menn og kvinner er ulike arter, og kommer fra veldig forskjellige planeter. Det vil derfor selvsagt være flere utfordringer de to artene må takle sammen om de vil tilbringe tid sammen, og ha et romantisk forhold med det motsatte kjønn. Hvordan man best gjør dette forklarer forfatteren, som også er ekteskapsrådgiver, i denne boken.

Gjennom Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus lydbok hører vi om alle forskjellene som eksisterer mellom de to kjønnene. Disse forskjellene er hovedsakelig årsaken til at det ofte oppstår konflikt mellom menn og kvinner, siden de, ifølge John Gray, er såpass forskjellige at de må stamme fra forskjellige planeter. Boken gir, ved bruk av tradisjonelle kjønnsroller, eksempler på hvordan de to kjønnene skiller seg fra hverandre.

Forfatter Gray gir leseren en rekke forslag til hvordan man best løser konflikt i Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus lydbok gratis. En av nøklene er, ifølge Gray, å forstå hvordan partneren kommuniserer, og hvilke følelsesmessige behov partneren har. Hvilke behov partneren har er helt avhengig av hvilket kjønn man har, ifølge forfatter Gray.

Videre i Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus kommer Gray med eksempler fra virkeligheten fra hans egen erfaring som rådgiver, på hvordan man best både løser og unngår konflikt om man vil ha et harmonisk forhold med det motsatte kjønn.

Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus lydbok er en bok som gir de som befinner seg i et forhold med det motsatte kjønn, som verdsetter tradisjonelle kjønnsroller, best har et sunt forhold.

Om forfatteren: John Gray

John Gray er en amerikansk samlivsekspert, foredragsholder og forfatter født 1951. Gray er best kjent for å være forfatteren bak den populære boken Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus, som han publiserte i 1992. Boken har toppet bestselgerlister over hele verden, og har solgt mer enn 15 millioner eksemplarer. Boken har blitt oversatt til mer enn 40 språk, og har også blitt produsert som tv serie.

Gray har siden debuten hans i 1992 publisert en rekke andre bøker innen selvhjelps sjangeren. De fleste av hans bøker dreier seg om Mars og Venus, hvor han fortsetter å komme med råd om hvordan man best lever i harmoni med det motsatte kjønn.

Lytt gratis