Lykken er en søt hevn Lydbok

3.6/5

Författare: Elizabeth Buchan

Lydbok

Introduksjon

I Lykken er en søt hevn lydbok hører vi historien om Rose Lloyd, som nettopp har sagt farvel til et 25 år langt ekteskap, når hennes mann bestemmer seg for å innlede et forhold til hennes egen assistent i avisen hvor de begge jobber.

Siden hennes tidligere ektemann også er en av sjefene hennes, betyr dette også at det er slutten på hennes karriere, og hun befinner seg derfor i en situasjon hun ikke hadde regnet med å befinne seg i. Lykken er en søt hevn forteller historien om hvordan Rose bestemmer seg for å ta tilbake lykken i livet.

Lykken er en søt hevn lydbok gratis er en vidunderlig historie om hvordan det aldri er for sent å bli lykkelig, uansett hvor vanskelig det være å tro dette i en uforutsett situasjon.

Handling: Lykken er en søt hevn

I Lykken er en søt hevn møter vi den middelaldrende Rose Lloyd. Hun er levende bevis på at det å starte over igjen i livet ikke har en øvre aldersgrense, men er noe alle kan gjøre om de ønsker det. Etter et 25 år langt ekteskap med en av sine egne sjefer i avisen hvor hun jobber, hvor hun i tillegg har oppdratt to barn, er plutselig både ekteskapet og karrieren hennes over til hennes store overraskelse.

Det som gjør alt verre, er at det viser seg at hennes tidligere ektemann har vært utro og hatt en affære med hennes egen assistent. Siden han er en av sjefene hennes, betyr det også at det er slutten for hennes karriere i avisen, og hun pakker derfor sammen sakene sine og vender hjem. Her befinner hun seg i et hjem hun har delt med familien i flere år, og vært lykkelig i Lykken er en søt hevn lydbok.

Hun befinner seg i en situasjon hvor hun nå er tvunget til å starte livet på nytt igjen. Det er naturligvis først veldig skummelt, før hun etterhvert føler seg full av begeistring av det som er en nyvunnet frihet i Lykken er en søt hevn lydbok gratis. Med hjelp av litt refleksjon, vekttap og parisisk undertøy føler hun seg plutselig klar til å erobre verden.

Lykken er en søt hevn er en bok som viser at det aldri er for sent å finne lykken i livet, selv om man kanskje allerede trodde man var lykkelig. Gjennom Lykken er en søt hevn lydbok vil leseren eller lytteren se at alt er mulig med den rette innstillingen.

Om forfatteren: Elizabeth Buchan

Elizabeth Buchan er en britisk forfatter født 1948. Hun studerte ved University of Kent, hvor hun sikret seg en dobbel grad i historie og engelsk.

Buchan debuterte i 1985 med boken Ice Dancer, og har siden publisert en rekke ulike bøker. Boken Consider the Lily vant den prestisjefylte og ettertraktede prisen Romantic Novel of the Year Award, som hvert år blir utdelt av organisasjonen Romantic Novelists’ Association til den beste romantiske boken. Hun satt også senere i flere år på komiteen som utgir denne prisen.

Buchan hadde i 2001 stor suksess med boken Lykken er en søt hevn, som senere ble produsert som film av CBS.

Lytt gratis