Lykkejegeren Lydbok

4.3/5

Författare: Jan-Erik Fjell

Lydbok

Introduksjon

I Lykkejegeren er Jan-Erik Fjell tilbake med den femte boken om Anton Brekke. Etter at menneskelevninger blir funnet i en bil av en mekaniker i Fredrikstad blir Brekke satt på saken i håp om å komme til bunns i saken.

I 1978 møter vi Elliot som forelsker seg i en vakker ung, norsk kvinne i Las Vegas. Historien om utspiller seg her blir etterhvert blandet sammen med det som foregår i Anton Brekkes hverdag i Fredrikstad i Lykkejegeren lydbok.

For de som er kjent med bøkene i serien allerede, står Anton Brekke overfor en av sine største utfordringer så langt i Lykkejegeren lydbok gratis, da han motvillig reiser til Las Vegas på jobb. Klarer den pokerspillene etterforskeren motstå trangen til å gamble i syndenes by?

Handling: Lykkejegeren

I Lykkejegeren blir det gjensyn med kriminaletterforsker Anton Brekke, som står overfor et stort mysterium denne gangen. En rød Cadillac blir levert inn på verksted i Fredrikstad. Mekanikeren finner det som ser ut som bein fra et menneske i bilen, og tilkaller politiet. Kripos setter Anton Brekke på saken, og han blir sendt til verkstedet for å komme til bunns i saken.

Saken vekker oppsikt ikke bare i norske medier, men internasjonalt, når det viser seg at beinrestene stammer fra en hånd. Samtidig som dette skjer begås det er drap i nærheten av Las Vegas. Det viser seg etterhvert at dette drapet har en sammenheng med Anton Brekkes sak med den røde bilen i Lykkejegeren lydbok.

Videre i Lykkejegeren lydbok gratis blir vi tatt med tilbake i tid til 1978, og introdusert til flere karakterer her. En av dem er en ung norsk kvinne, Sun, som lever livet og har store drømmer for fremtiden. Hun skaffe seg jobb i Las Vegas, hvor hun gjør det bra, og sjefen etterhvert fatter interesse for den vakre unge kvinne. Sun blir etterhvert svært suksessfull i jobben som stripper, som bare er midlertidig før hun slår gjennom i filmindustrien.

Tilbake i nåtiden innser Kripos etterhvert at saken de jobber med er tilknyttet Las Vegas og Amerika, og bestemmer seg for å sende en etterforsker over for å løse mysteriet de står overfor i Lykkejegeren. De sender derfor Anton Brekke over til syndenes by, kjent for gambling.

Hvordan går det egentlig når Anton Brekke, som elsker poker og gambling reiser til Las Vegas i Lykkejegeren lydbok? Klarer han å fokusere på jobben, eller blir ender han opp i kasinoet?

Om forfatteren: Jan-Erik Fjell

Jan-Erik Fjell er en norsk forfatter født 1982 i Fredrikstad. Han er kjent som tidenes yngste vinner av Bokhandlerprisen, som han vant i 2010 med sin krim debut Tysteren, i en alder av 28 år. Denne boken kom bare 1 år etter hans litterære debut, Pus, som han publiserte i 2009.

Jan-Erik Fjell er best kjent for sin krimserie om kriminaletterforsker Anton Brekke, som sliter med gambling avhengighet og er svært god til å spille poker. Serien består foreløpig av 8 bøker, inkludert Lykkejegeren, hvor leseren kan bli kjent med Anton Brekke.

Fjell er også kjent som programleder på radio, hvor han har hatt flere populære radioprogram.

Lytt gratis