Lyden av en lerke Lydbok

4.4/5

Författare: Erica James

Lydbok

Introduksjon

Lyden av en lerke er en hjertevarm historie om to kvinner som finner hverandre. Vi blir kjent med Lizzie, som lever storbydrømmen i London. Hun kommer fra den engelske landsbygda, og stortrives i London, hvor hun jobber for en radiostasjon.

Etterhvert gjør Lizzie noe som alle vet man ikke bør gjøre, og forelsker seg i sjefen sin i Lyden av en lerke lydbok. Dette ender selvsagt ikke godt, og hun mister jobben sin som følge av dette forholdet. Uten penger blir hun tvunget til å flytte hjem til foreldrene på landsbygda.

Her skaffer moren hennes Lizzie jobb i et aldershjem i Lyden av en lerke lydbok gratis. Det er her Lizzie møter frøken Dallimore, og får høre historien om hennes liv, som setter ting i perspektiv.

Handling: Lyden av en lerke

Lizzie har en uheldig vane for å tiltrekke seg uflaks, men denne gangen har hun virkelig overgått seg selv. Hun forelsker seg i sjefen hennes i radiostasjonen hvor hun jobber i London, og lever storbylivet til det fulle. Å forelske seg i sjefen er aldri en god ide, og fører etterhvert til at hun mister jobben sin i Lyden av en lerke.

Lizzie har absolutt ingen sparepenger i banken, og innser etterhvert at hun må svelge stoltheten og flytte hjem til foreldrene sine på den engelske landsbygda, som du kan høre i Lyden av en lerke lydbok. Som om det ikke var fælt nok i seg selv, å måtte flytte hjem igjen etter å ha fått smaken på storbylivet i London, har moren hennes også skaffet Lizzie en jobb.

Lizzie begynner derfor å jobbe i omsorgssenteret for de eldre i hjembygden sin. Det er her hun møter frøken Dallimore, og faktisk ender opp med å snuble inn i livet hennes. Frøken Dallimore er i nittiårene, og befinner seg også i en situasjon hun ikke vil være i. Alderen hennes har begynt å innhente henne, og livet nærmer seg slutten i Lyden av en lerke lydbok gratis.

Frøken Dallimore bestemmer seg for å gjenoppleve livet sitt ved å dele det med Lizzie. Hun forteller om hvordan hun som en ung pike en dag bestemte seg for å krysse Atlanterhavet og reise til England. Her hadde hun et håp om å møte sine engelske besteforeldre for første gang i Lyden av en lerke.

Mens Lizzie hører på historien til frøken Dallimore, innser hun at det ikke bare er hun som har uflaks, og kanskje har hun det ikke så verst likevel. Hvordan det ender får du høre i Lyden av en lerke lydbok.

Om forfatteren: Erica James

Erica James er en engelsk forfatter født 1960 i Surrey. Hun er en anerkjent og prisvinnende forfatter, og har skrevet flere romantiske bøker. James debuterte i 1996 med boken A Breath of Fresh Air. Totalt har Erica James utgitt 20 bøker. Hennes nyeste bok Lyden av en lerke ble publisert i 2016.

Hun vant i 2006 prisen Romantic Novel of the Year fra Romantic Novelists’ Association med boken Garden of Delight. James vokste opp på Hayling Island fra hun var fire år gammel. I dag er hun skilt, og har to voksne sønner.

Hun begynte karrieren som forfatter etter at hun deltok i et kreativ skriving kurs i regi av den veldedige organisasjonen Arvon Foundation.

Lytt gratis