Løgnene vi forteller oss selv Lydbok

3.9/5

Författare: Jon Frederickson

Lydbok

Introduksjon

Løgnene vi forteller oss selv er en bok fra den anerkjente psykoterapisten Jon Frederickson. I boken hjelper han sine lesere eller lyttere til å takle en rekke utfordringer de møter på i livet, særlig de som kanskje føler at de ikke kommer noen vei i livet.

I Løgnene vi forteller oss selv lydbok hører vi fra en verdenskjent og høyt respektert psykoterapeut  hvordan man best kommer seg videre i livet når man føler at man sitter litt fast. Boken er et utmerket verktøy for alle som har behov for litt veiledning i livet.

Gjennom Løgnene vi forteller oss selv lydbok gratis vil leseren eller lytteren kunne bli bedre rustet til å bryte gjennom barrierer og utfordringer de står overfor i livet.

Handling: Løgnene vi forteller oss selv

De aller fleste mennesker har flere perioder i livet hvor de ofte sliter med motivasjon, ikke bare til å stå opp om morgenen, men med å komme seg videre fra der man befinner seg i livet. Det er selvsagt utallige grunner til dette, og grunnene er ofte svært spesifikke til egen situasjon, som betyr at det kan være svært utfordrende å takle disse periodene, uavhengig av hva årsaken bak er, som vi hører i Løgnene vi forteller oss selv.

Det er ofte vanskelig å håndtere perioder i livet hvor man sliter, når man egentlig ikke vet helt hva årsaken er. Likevel er det ofte flere likheter mellom ulike hindringer og utfordringer i livet, som betyr at det også er mulig å gi generelle råd til hvordan man kommer seg forbi disse. Det er nettopp dette vi hører om i Løgnene vi forteller oss selv lydbok, som fungerer som et hjelpemiddel eller verktøy til å komme seg videre i livet.

De er vanlig å føle at man stagnerer og ikke kommer noen vei i livet, og at noe ikke føles helt riktig ut i hverdagen, som vi hører i Løgnene vi forteller oss selv lydbok gratis. Ved å benytte boken som hjelpemiddel er det likevel fullt mulig å komme seg ut av denne følelsen, og komme seg videre med livet. Ved å bruke en lang rekke eksempler fra ulike menneskers hverdag, illustreres dette i boken.

De historiene vi hører i Løgnene vi forteller oss selv lydbok er historier som er enkle å kjenne seg selv igjen i, og derfor gode å relatere til. De løgnene vi daglig forteller oss selv gjennom hverdagen er noe det kan være vanskelig å bli kvitt, men ved bruk av Løgnene vi forteller oss selv vil denne prosessen bli mye enklere.

Om forfatteren: Jon Frederickson

Jon Frederickson er en amerikansk forfatter fra Iowa. Han er oppvokst i et lite tettsted ved navn Clear Lake, og tilbrakte store deler av barndommen med å hjelpe til i sin fars smie, hvor han teknisk sett var lærling, og sikret seg gode rutiner han benyttet seg av senere i livet. Han brukte arbeidsmoralen han lærte fra sin far til å lære seg å spille musikalske instrument, og senere jobbet som profesjonell musiker.

Senere valgte Frederickson å følge sin livslange drøm om å studere psykoterapi i en alder av 28 år, og studerte ved Catholic University, og senere Washington School of Psychiatry. Han har hatt en rekke ulike roller innen psykoterapi etter endt studie, og har også publisert en rekke bøker, inkludert Løgnene vi forteller oss selv.

Lytt gratis