Litt lykkeligere Lydbok

3.3/5

Författare: Sara Lossius

Lydbok

Introduksjon

Litt lykkeligere er en bok fra forfatter Sara Lossius, som står bak en av Norges mest populære podkaster, Ingefær, og ofte blir kalt Norges podkast dronning. I boken kommer hun med en rekke råd om hvordan man best sikrer seg bedre balanse i livet.

I Litt lykkeligere lydbok kommer Lossius med en rekke råd og steg man kan benytte seg av om man ønsker seg en mer balansert hverdag, og gir seg selv den tiden man faktisk fortjener. Boken er derfor et godt verktøy for de som kanskje føler at livet er i ubalanse, men er usikre på hvordan man endrer på dette.

Gjennom Litt lykkeligere lydbok gratis vil leseren eller lytteren få bedre kontroll over egen helse og egen hverdag, som vil føre til overskudd og en bedre livskvalitet. Boken fokuserer på både fysiske og psykiske aspekter tilknyttet helse.

Handling: Litt lykkeligere

Litt lykkeligere er en selvhjelpsbok for de som er på jakt etter en mer balansert hverdag, hvor man har bedre kontroll over eget liv. Boken er skrevet av kvinnen bak en av Norges mest populære helse podkaster, og kommer med en rekke ulike råd og anbefalinger for hvordan man sikrer seg bedre kontroll over hverdagen. Boken inneholder forfatterens egne råd, basert på erfaringer hun har hatt i sitt eget liv.

I tillegg baserer Lossius sine råd på fakta og undersøkelser gjort av noen av verdens fremste eksperter innen helse og livsstil, som betyr at Litt lykkeligere lydbok er et utmerket verktøy å benytte seg av i hverdagen. Gjennom boken kommer hun med konkrete råd til hvordan man best takler ulike ting i hverdagen knyttet til fysisk og psykisk helse. Dette inkluderer råd knyttet til hverdagslige ting som mobilbruk, mat, trening og den sosiale delen av privatlivet.

Ved å benytte seg av de relativt enkle, men veldig spesifikke rådene forfatteren kommer med i Litt lykkeligere lydbok gratis, vil man kunne få en økt balanse i hverdagen, og bedre kontroll over eget liv. En ting som er særdeles viktig ifølge Lossius, er å tilegne seg gode vaner man kan benytte seg av i hverdagen, vaner knyttet til ting som matlaging eller når man bare pusser tennene, som kan ha en positiv effekt på egen helse.

Litt lykkeligere forteller også hvor viktig det er med en god natts søvn, evnen til å kunne si nei til andre mennesker, gleden man får av å gi, effekten av tid tilbrakt ute i naturen og selvsagt trening. Videre i Litt lykkeligere lydbok minner forfatteren om at man bør ha et sunt kosthold, og nyte maten man spiser.

Om forfatteren: Sara Lossius

Sara Lossius er en norsk forfatter født 1981. I tillegg til å jobbe som forfatter, er hun kjent som skaperen av en av Norges fremste podkaster, og ofte også kalt Norges podkast dronning, takket være sin helse podkast Ingefær, som har blitt lyttet til flere millioner ganger. Lossius er også aktiv som foredragsholder, blogger og jobber også som spaltist.

Hun er også kjent som forfatteren av boken Litt lykkeligere, og har også publisert boken God morgen. Lossius har tidligere jobbet både for IKEA og Hafslund, er utdannet ved London School of Economics, i tillegg til å være kvalifisert som mental trener gjennom Raw Trening, og også kvalifisert som Crossfit instruktør.

Lytt gratis