Lev livet uten bekymringer Lydbok

3.2/5

Författare: Dale Carnegie

Lydbok

Introduksjon

I Lev livet uten bekymringer får vi vite hvordan man forbedrer sin egen lykke i hverdagen og egen livskvalitet, fra den anerkjente selvhjelp forfatteren Dale Carnegie. Gjennom boken kommer forfatter Carnegie med en rekke ulike forslag til hvordan man blir kvitt bekymringen man ofte møter på i hverdagen, og dermed får et bedre liv.

Lev livet uten bekymringer lydbok gir leseren eller lytteren syv ulike metoder som kan benyttes til å skape en mental holdning som vil gi deg fred og lykke. Boken illustrerer hvordan man best benytter disse teknikkene til å overkomme utfordringer man møter på i hverdagen.

Ved å benytte seg av rådene forfatteren kommer med i Lev livet uten bekymringer lydbok gratis vil leseren eller lytteren dermed enkelt kunne ta kontroll over sin egen lykke, og skaffe seg økt livsglede.

Handling: Lev livet uten bekymringer

I Lev livet uten bekymringer kommer forfatter Carnegie, som er en av grunnleggerne av selvhjelpslitteraturen og selvhjelpsbøker, med en rekke konkrete forslag til hvordan det er mulig å leve et liv uten at man hele tiden føler at egne bekymringer står i veien for lykken. Boken er en av de første som ble skrevet for å hjelpe andre mennesker å bli lykkeligere, og gav dem de nødvendige verktøyene til å oppnå dette.

Gjennom Lev livet uten bekymringer lydbok kommer forfatteren med en rekke forslag til enkle teknikker man kan benytte seg av i hverdagen til å analysere bekymringer og stress, for å best takle dem. Carnegie gir leseren eller lytteren syv ulike teknikker som man enkelt kan bruke til å takle motgang, bekymringer og andre typer stress man ofte møter på i hverdagen.

Ved å ta i bruk de syv teknikkene Carnegie foreslår er det mulig å kultivere en mental innstilling som vil føre med seg fred og lykke, og dermed bli kvitt de bekymringene som står i veien for dette. I Lev livet uten bekymringer lydbok gratis hører vi også om den gylne regel for å overvinne bekymringer, som er å holde motet og egen energi høy.

I Lev livet uten bekymringer hører vi historien fra virkeligheten, hvor teknikkene Carnegie foreslår har blitt brukt til å oppnå de ønskede resultatene. Dette vil dermed hjelpe leseren eller lytteren i sin egen kamp mot bekymringer og stress, siden det viser at det faktisk er veldig mulig å leve et liv fri for bekymring, om man bare prøver hardt nok.

Lev livet uten bekymringer lydbok er full av gode eksempler på hvordan man finner glede i livet, også for de som ikke tror de er så enkelt som Carnegie vil ha det til å være.

Om forfatteren: Dale Carnegie

Dale Carnegie er en amerikansk forfatter og foredragsholder som levde mellom 1888 og 1955. Han er best kjent som en av grunnleggerne av selvhjelps sjangeren gjennom sine mange selvhjelpsbøker, og har hatt en svært stor innflytelse på litteratur over hele verden. Han debuterte i 1936 med boken Hvordan vinne venner – slik får du innflytelse og fremgang, og publiserte senere en rekke andre bøker, inkludert Lev livet uten bekymringer.

Selvhjelpslitteratur var en forholdsvis ukjent sjanger frem til hans litterære debut, og flere av dagens mest suksessfulle mennesker innen flere ulike områder har blitt påvirket av hans litteratur. Carnegie debuterte i 1912 med sitt kurs Dale Carnegie Course, som han hadde stor suksess med. Han hadde store ambisjoner om å hjelpe amerikanere med å skaffe seg bedre selvtillit, og foredragene hans var ofte utsolgt.

Lytt gratis