Lars Monsen Lydbok

4.5/5

Författare: Lars Monsen & Kjetil Stensvik Østli

Lydbok

Introduksjon

Få navn er bedre kjent i Norge enn Lars Monsen og hans villmarks inspirerte livsstil. I denne biografen, skrevet av Kjetil Stensvik Østli, blir man bedre kjent med hva som ligger bak de litt utradisjonelle livsvalgene Lars har tatt. Man får et bedre innblikk i hva som har vært med å forme denne folkekjære villmarks mannen, og dermed en bedre forståelse for hva som driver ham videre i livet.

Hør Lars Monsen lydbok på eventyr og ekspedisjon, i jakten på noe annet enn det samfunnet normalt krever og forventer av de som vokser opp i dagens Norge. Hvordan behandles man av samfunnet, ofte dominert av janteloven, når man finner sin egen vei til suksess?

Man vil få et gjensyn med flere av hans mest kjente ekspedisjoner, i tillegg til mye mer. Trond Peter Stamsø Munch leser Lars Monsen lydbok gratis, og er din følgesvenn gjennom hans unike historie.

Handling: Lars Monsen

En oppvekst preget av flere utfordringer har gjort Lars Monsen til den mannen hele Norge elsker i dag. Hvordan det var å ha en heroin avhengig bror er en av tingene som blir diskutert i boken. Hvor nærme hans eget liv var å ta en helt annen retning enn det gjorde, gjennom eget alkoholforbruk, og parallellen til brorens liv er tankevekkende.

De fleste har kanskje hørt om Lars Monsen og hans utallige, fantastiske ekspedisjoner gjennom årene. All suksess har vanligvis en bakside man ikke nødvendigvis hører mye om, siden den blir overskygget av fantastiske prestasjoner. I denne boken blir denne baksiden mer belyst, som fører til et mer intimt møte med Lars enn det man kanskje forventer av en slik villmarks mann.

For de som kunne tenkt seg å gå i fotsporene til en av Norges mest meriterte og best kjente oppdagelsesreisende får du et innblikk i hva som er nødvendig for å kunne gjøre det i Lars Monsen lydbok.

En av de tingene som man vil kunne ta med seg fra å høre Lars Monsen lydbok gratis er hvor viktig det er å ha en positiv innstiling og positiv tankegang i livet. Det er faktisk mulig å oppnå hva som helst, om man bare er fokusert nok, og ikke lar negative tanker stå i veien for sin egen fremtid, uansett hva den fremtiden måtte være.

Vårt forhold med naturen, som mennesker, er et annet tema som går igjen, og viktigheten av denne kontakten. Er man på utkikk etter inspirasjon til å selv komme seg ut i naturen mer er Lars Monsen lydbok midt i blinken, og vil uten tvil kunne gi deg som leser en positiv opplevelse.

Om forfatteren: Kjetil Stensvik Østli

Kjetil Stensvik Østli er en norsk forfatter, født i 1975, med en bakgrunn i journalistikk. Som skribent for både Aftenposten og A-magasinet har han vunnet Arne Hestnes-prisen og NTBs språkpris. Han har totalt gitt ut tre bøker.

I hans første bok Politi og røver, som kom ut i 2009, forteller han om miljøet som formet de som tok del i Nokas ranet. Hans neste bok, Rettferdighet er bare et ord, tar for seg rettsaken etter 22. Juli, og forfatterens følelser knyttet til den opplevelsen. Lars Monsen er Østlis tredje bok, og ble utgitt i 2019.

Østli har i senere tid etablert nettstedet Harvest magazine, som hovedsakelig fokuserer på friluftsliv, livskvalitet, samfunn og natur. Dette gjør ham til en svært kvalifisert person til å gi fortelle Monsens livshistorie.

Lytt gratis