Kvinnen i lugar 10 Lydbok

4/5

Författare: Ruth Ware

Lydbok

Introduksjon

I Kvinnen i lugar 10 møter vi journalisten Jo Blacklock, som hovedsakelig skriver for reisemagasin. Hun er veldig fornøyd med jobben sin for tiden, siden hun har fått et av hennes absolutt drømme oppdrag.

Det som skulle være en uke på et luksuriøst cruise i langs den norske kysten, ender opp med å bli noe helt annet, når hun blir vitne til at en kvinne blir kastet over bord i Kvinnen i lugar 10 lydbok. Likevel er det ingen som er savnet fra skipet, og Jo blir redd det er mer fare i vente på skipet.

Jo prøver desperat å overbevise de andre gjestene om hva hun så med sine egne øyne, men ingen tror på henne. Hun begynner derfor å bli redd for sin egen sikkerhet, siden hun mistenker at noen vil prøve å holde det hun ble vitne til skjult i Kvinnen i lugar 10 lydbok gratis.

Kvinnen i lugar 10: Handling

Jo Blacklock er en journalist med over 10 års erfaring. Hun skriver hovedsakelig reiselitteratur for tiden, og jobber fulltid for et reisemagasin. En dag får hun et oppdrag hun ser veldig frem til, når hun blir sendt til Norge for å ta del i et luksuscruise i en hel uke. Dette er det som kan kalles et drømmeoppdrag, særlig siden skipet er relativt tomt, som betyr færre folk å irritere seg over i Kvinnen i lugar 10.

Det som skulle vært en uke hvor Jo kunne slappe av, nyte livet og jobbe ender fort opp med å bli noe helt annet i Kvinnen i lugar 10 lydbok. En kveld blir Jo nemlig vitne til at en kvinne blir kastet over bord, noe som selvsagt sjokkerer Jo. Når hun rapporterer det hun var vitne til, viser det seg at ingen passasjerer er savnet fra skipet, og ingen tror at hun forteller sannheten.

Dette fører til at cruiset fortsetter som om ingenting har skjedd, selv om Jo er helt sikker på at det hun var vitne til faktisk skjedde, og at en kriminell handling ble begått i Kvinnen i lugar 10 lydbok gratis. Et elegant cruise med flotte gjester har dermed blitt et mareritt for Jo, som fort begynner å bekymre seg for sin egen sikkerhet, siden hun er overbevist om at noen prøver å skjule sannheten.

Kvinnen i lugar 10 er en thriller hvor leseren må gjette helt til siste side om hva som har skjedd, samtidig som vi blir bedre kjent med Jo, og hendelser som har preget henne tidligere i livet. Gjennom Kvinnen i lugar 10 lydbok blir i vitne til Jo sin kamp for å bli trodd, samtidig som hun kjemper for sin egen sikkerhet.

Om forfatteren: Ruth Ware

Ruth Ware er en britisk forfatter født 1977. Hun er særlig kjent for sine bøker innen den psykologiske krim sjangeren, hvor hun har etablert seg som en svært populær forfatter blant lesere over hele verden. Hun har vunnet flere priser for sitt forfatterskap, og har også solgt filmrettighetene til flere av hennes bøker.

Ware debuterte som forfatter med boken A Witch Alone, i det som kan beskrives som fantasi sjangeren for yngre lesere. Hun publiserte fire andre bøker i samme sjangeren, samtidig som hun debuterte innen krim sjangeren i 2015 med boken In a Dark, Dark Wood. Hun har ofte blitt sammenlignet med Agatha Christie for sin stil, særlig i boken Kvinnen i lugar 10.

Lytt gratis