Kunsten å lese kroppsspråk Lydbok

4.4/5

Författare: Vidar Hansen

Lydbok

Introduksjon

Kunsten å lese kroppsspråk er en bok ført i pennen av Norges egen Sherlock Holmes, Vidar Hansen, med hjelp fra Siri Lill Mannes. Vidar Hansen er kjent som mottaker av Politiprisen for å ha tatt flest kriminelle i landet.

Vidar Hansen kaller seg selv en mentalist, og mener hemmeligheten til hans suksess innen politiarbeid stammer fra hans evne til å lese menneskers kroppsspråk, som du vil høre i Kunsten å lese kroppsspråk lydbok.

Ikke alle er overbevist om at det er mulig å lese andre menneskers kroppsspråk, men Vidar Hansen er levende bevis på at det er mulig. Kunsten å lese kroppsspråk lydbok gratis gir deg innsikt i hvordan han gjør dette.

Handling: Kunsten å lese kroppsspråk

Kunsten å lese kroppsspråk er en bok skrevet av Vidar Hansen. Han er beryktet blant kriminelle i Norge, som ofte sendte brev til politiet der de nektet å gå i avhør med ham, siden de var sikre på at han ville kunne se rett gjennom dem, og alle deres hemmeligheter, selv om de ikke nødvendigvis var skyldige.

Vidar Hansen er mottaker av Politiprisen, og er den politibetjenten i Norge som har klart å ta og pågripe flest kriminelle. Det er en god indikasjon på at han vet hva han snakker om i Kunsten å lese kroppsspråk lydbok. Han er også kjent som den norske Sherlock Holmes, som sier det meste om hva du trenger å vite om hans attester, og bevis på hans evner.

Gjennom Kunsten å lese kroppsspråk lydbok gratis forklarer Vidar Hansen hvordan han klarer å lese andre menneskers kroppsspråk, og hvordan denne evnen har hjulpet ham i jobben som politi. Han kan for eksempel enkelt avsløre løgn, og klarer ved hjelp av å lese kjærestens kroppsspråk gjette hva hun gir ham i gave.

Ved å lese små holdninger og bevegelser vi gjør med kroppen, hvordan vi bruker stemmen, øyebruk og ikke minst de ulike ansiktsuttrykkene vi benytter oss av, er det mulig å få bedre innsikt i en person og å forstå dem. Det kan brukes til å lese kroppens eget språk når en person svarer på et spørsmål, og vite om det er sant eller usant, som du vil se i Kunsten å lese kroppsspråk.

Boken er garantert å gi deg bedre innsikt i å forstå andre mennesker, og er svært interessant og innsiktsfull i hvordan mennesker oppfører seg. Kunsten å lese kroppsspråk lydbok leses av Siri Lill Mannes og Tom Styve.

Om forfatteren: Vidar Hansen & Siri Lill Mannes

Vidar Hansen er en norsk politibetjent og forfatter. Han er mottaker av Politiprisen, en pris han ble tildelt for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Han omtaler seg selv som en mentalist, som betyr at han har en spesiell evne til å lese andre menneskers kroppsspråk, noe han beskriver i sin bok Kunsten å lese kroppsspråk, som han skrev sammen med Siri Lill Mannes.

Siri Lill Mannes er en norsk journalist og programleder født 1970 på Karmøy. Hun er mest kjent i Norge som programleder på TV 2 hvor hun jobbet i flere år. Hun startet i 2010 SpeakLab AS, hvor hun fremdeles jobber. Mannes snakker russisk, og var den første reporteren fra TV 2 som ble plassert i Russland.

Lytt gratis