Kunsten å lede seg selv Lydbok

4.5/5

Författare: Randi B. Noyes

Lydbok

Introduksjon

Kunsten å lede seg selv er en selvhjelpsbok fra den anerkjente foredragsholderen Randi B. Noyes. I boken tar forfatteren for seg hvordan man best oppnår sitt eget potensial, og hva som skal til for å lykkes i livet.

Et tema som blir satt under lupen i denne boken er emosjonell intelligens. Dette er et tema som blir grundig belyst og diskutert av forfatteren, som mener dette er nøkkelen til å bli best mulig kjent med seg selv. Kunsten å lede seg selv lydbok lar deg derfor bli bedre kjent med hvordan du best utnytter ditt eget potensial, og dine egne styrker.

Gjennom Kunsten å lede seg selv lydbok gratis blir lytteren eller leseren gitt de nødvendige verktøyene man kan bruke til å mestre hverdagen, i en rekke ulike scenarioer og deler av livet. Ting som kommunikasjon og stress er andre ting som blir grundig diskutert og belyst.

Handling: Kunsten å lede seg selv

Kunsten å lede seg selv er en selvhjelpsbok som absolutt alle kan dra nytte av å lese. Boken er skrevet med mål om å leseren eller lytteren tilgang til de verktøyene man allerede besitter, for å oppnå mestring i hverdagen. Selve boken er et verktøy som vil deg muligheten til å bli bedre kjent med deg selv, både dine personlige styrker og svakheter.

Gjennom Kunsten å lede seg selv lydbok vil du få mer kunnskap om hvordan du best utnytter de styrkene du besitter, og hvordan du bruker dine egne styrker til å oppnå målene du har satt deg selv i livet. Selv om man kanskje allerede vet hvilke sider som er sterkest, er det en annen ting å bruke disse styrkene på riktig vis, som de utrolige verktøyene de er.

Det samme kan bli sagt om en persons svakere sider, som du vil høre i Kunsten å lede seg selv lydbok gratis. Selv om en kanskje selv føler at visse sider av en selv er svakheter, er dette feil måte å vurdere seg selv. Noen sider vil alltid være sterkere, men det betyr selvsagt ikke at andre sider nødvendigvis er svakheter. Hvordan man best takler dette, og blir mer komfortable med egne svakere sider, kommer også frem.

Det som blir diskutert mest gjennom Kunsten å lede seg selv er emosjonell intelligens, og hvordan man best bruker dette til sin egen fordel. Ved å bruke emosjonell intelligens til å analysere seg selv, og sette seg selv under lupen, blir man bedre kjent med seg selv. Dette er derfor en egenskap du vil bli bedre kjent med i Kunsten å lede seg selv lydbok.

Om forfatteren: Randi B. Noyes

Randi B. Noyes er en norsk forfatter født 1947. Noyes er født og oppvokst på Røros, og har også tilbrakt store deler av livet utenlands, blant annet over 20 år i USA. Ved siden av å jobbe som forfatter er Noyes også en ettertraktet foredragsholder, og tilbyr en rekke ulike kurs og andre tjenester innen coaching.

Som forfatter fikk Noyes sitt store gjennombrudd i 1995 med boken Kunsten å lede seg selv, som ble oversatt til flere andre språk og publisert i en rekke land. Boken er en anerkjent og kritikerrost selvhjelpsbok som har blitt nominert til prestisjefylte priser blant annet i USA, og har også mottatt flere priser.

Lytt gratis