Kunsten å bli uforglemmelig Lydbok

4/5

Författare: Dale Carnegie

Lydbok

Introduksjon

Kunsten å bli uforglemmelig: slik kan du utvikle karakter og stilighet – hvordan bli den som alle vil huske er en bok fra den verdenskjente forfatteren Dale Carnegie, som er en av grunnleggerne av den litterære selvhjelps sjangeren.

I Kunsten å bli uforglemmelig lydbok blir leseren eller lytteren introdusert til hvordan man, ved hjelp av å følge en rekke veldig enkle steg, blir en bedre versjon av seg selv. Denne versjonen av deg er den personen som er uforglemmelig når du møter andre mennesker, både privat og på jobb.

Gjennom Kunsten å bli uforglemmelig lydbok gratis vil man kunne få en bedre forståelse for hvordan man enkelt blir den personen man alltid har ønsket å være, og oppnå alle mål man har i livet.

Handling: Kunsten å bli uforglemmelig

Kunsten å bli uforglemmelig er en bok som vil lære deg hvordan man benytter seg av ti grunnleggende og viktige kvaliteter i hverdagen for å sørge for at man er uforglemmelig når man møter nye mennesker. I boken får man derfor en gjennomgang av hva disse kvalitetene er, og hvordan man best klarer å mestre bruk av dem i hverdagen, både hjemme og i arbeidslivet.

Hva betyr det egentlig å ha klasse? Hvordan klarer man å skille seg fra mengden, og bli en suksessfull leder? Når bør man høre på egne instinkter, og ta valg basert på magefølelsen når man er på jobb? Svaret på disse spørsmålene, og en rekke andre viktige spørsmål, finner man i Kunsten å bli uforglemmelig lydbok.

Denne dynamiske og inspirerende boken gir deg det perfekte verktøy om man er på jakt etter et liv med dypere mening, og mer innflytelse over både eget og andres liv. I Kunsten å bli uforglemmelig lydbok gratis vil man kunne lære seg hemmeligheten bak hvordan man skaper et positivt, varig inntrykk når man møter på andre mennesker gjennom livet.

Noen av de tingene man vil lære i Kunsten å bli uforglemmelig er de seks stegene man bør følge for å mestre kommunikasjonsproblemer, de fire uventede snublesteinene man treffer på i jakten på etisk oppførsel og hvordan man unngår dem, en ny måte å forstå og utstråle selvtillit, tekniker for hvordan man bygger opp motstandsdyktighet og unngår frykt, i tillegg til de fem sosiale ferdighetene som identifiserer en person som suksessfull.

Ved å følge rådene fra Kunsten å bli uforglemmelig lydbok, vil man oppdage hvor enkelt og naturlig det er å skille seg fra mengden, og hvor stor effekt dette vil ha på alle aspekter i livet.

Om forfatteren: Dale Carnegie

Dale Carnegie er en amerikansk forfatter og foredragsholder som levde fra 1888 til 1955. Han er en av grunnleggerne av den litterære selvhjelps sjangeren, og blant de første til å både holde foredrag og skrive bøker om hvordan man forbedrer ulike deler av seg selv og sitt liv. Han ble kjent for å holde foredrag og kurs innen selvhjelp, bedrifts ledelse, bedrifts trening, offentlig tale og en rekke andre tema.

Som forfatter har Carnegie publisert en rekke bestselgende bøker, inkludert Kunsten å bli uforglemmelig, Lev livet uten bekymringer, Hvordan vinne venner og Slikt lærer du hurtig og lett å tale effektivt. Han har solgt flere millioner bøker over hele verden, og har inspirert flere av nåtidens mest suksessfulle mennesker gjennom sitt litterære verk.

Lytt gratis