Kokosbananas Lydbok

4.6/5

Författare: Rolf Magne Andersen

Lydbok

Introduksjon

Kokosbananas lydbok er en barnebok serie fra forfatter Rolf Magne Andersen, som garantert vil føre til en god latter i hjemmet. Serien består foreløpig av 21 historier, som alle handler om den unge oppfinneren Kokosbananas, og resten av hans familie og venner i Nøttevik.

Gjennom disse historiene blir vi bedre kjent med Kokosbananas, som stadig finner opp nye oppfinnelser som han benytter seg av i hverdagen, ofte for å hjelpe andre. Historiene er fulle av humor og er svært god underholdning for hele familien.

Kokosbananas lydbok gratis er en serie hvor vi hører om alt fra den magiske fotballen til tidsreise klokken, og blir med Kokosbananas på en rekke morsomme eventyr.

Handling: Kokosbananas

I Kokosbananas lydbok møter vi Kokosbananas. Han bor sammen med sin familie i Nøttevik, hvor han er en veldig lovende oppfinner, som er full av spennende ideer. Gjennom de mangfoldige historiene blir vi kjent med alle de forskjellige dyrene som bor i Nøttevik, i tillegg til både ulike frukt og nøtter som også bor her. Vi ser fort at det stadig vekk skjer kule ting i Nøttevik, mye takket være de utallige oppfinnelsene.

I Kokosbananas lydbok gratis blir vi selvsagt også veldig godt kjent med Kokosbananas sin familie. Vi møter både Mamma Banana, hans Pappa Kokos i tillegg til hans yngre søster, minstebarnet i familien, Baby Koko. Sammen befinner de seg stadig vekk i veldig rare situasjoner, som vi hører om i historier som garantert vil løsne på smilebånda til hele familien.

Gjennom de utallige historiene i Kokosbananas lydbok hører vi blant annet om når opera slangen flytter inn i familiens hage, og synger gjennom hele natten. Pappa Kokos sliter derfor med søvnen, og det er opp til familiens unge oppfinner til å ordne opp i situasjonen. Vi hører også om når den unge oppfinneren Kokosbananas må trøste nabojenta etter at gullfisken hennes dør, og finner opp Tøysemaskinen for å gjøre henne glad igjen.

I resten av historiene fra Nøttevik hører vi blant annet om Prompebrusen, Frokostmonsteret, Robotjakken, Luftskoene og Romvesenet, i tillegg til den merkelige Brøleboksen. Serien om Kokosbananas egner seg for både barn og voksne som liker en god latter i hverdagen, og består foreløpig av hele 21 forskjellige og svært underholdende historier.

Om forfatteren: Rolf Magne Andersen

Rolf Magne Golten Andersen er en norsk forfatter og manusforfatter. Andersen startet sin manusforfatter karriere hos NRK, hvor han også jobbet som radio produsent og prosjektleder. Etter å ha jobbet der i hele ti år, bestemte Andersen seg for å fokusere fullt på sine egne ideer, og flyttet fra Oslo til Dale. Siden da har han blant annet skrevet den kjente serien Magnus sammen med Vidar Magnussen, som ble nominert til flere priser.

Andersen er også forfatter og regissør av podkasten Natt til lørdag, i tillegg til en rekke andre serier tilgjengelig på NRK Super, og serien Hytteliv, Superkrim og Førstegangstjenesten. Han har også skrevet manuset til tv serien basert på Jo Nesbøs Hodejegerne. Andersen er har også skrevet barnebok serien Kokosbananas.

Lytt gratis