Kohts bok Lydbok

4.3/5

Författare:  Joachim Førsund

Lydbok

Introduksjon

Kohts bok er en bok om komiker Christine Kohts liv, skrevet av forfatter og journalist Joachim Førsund. I boken blir vi kjent med livet til den oppmerksomhets glade kvinnen, som har vært kjent over hele Norge for sine mange sprell i flere år.

Gjennom Kohts bok lydbok hører vi om ting fra hennes liv som tidligere har vært skjult fra det offentlige. Vi får innblikk i en rekke ulike hendelser som har skapt kontrovers, og flere som garantert ville ført til skandaler om de hadde blitt kjent når de skjedde.

Kohts bok lydbok gratis er en intim fortelling om en av Norges mest prisbelønnede komikere, hvor leseren eller lytteren blir bedre kjent med den folkekjære kvinnen, som i en årrekke har sjokkert og underholdt hele Norge.

Handling: Kohts bok

I Kohts bok hører vi historien om Christine Kohts liv, ført i pennen av den talentfulle Joachim Førsund. Boken er et resultat av to års samtaler mellom de to, på samme tid som komiker Christine Koht er syk med kreft. Boken er et ærlig innblikk i hva som har foregått i kulissene gjennom Christine Kohts liv, både på godt og vondt. Mye av det som kommer frem er ting hun skammer seg over, men likevel deler.

Christine Koht har vunnet den ettertraktede Gullruten hele to ganger, og har hatt stor suksess i sin karriere som komiker og programleder. De som er kjent med henne er sannsynligvis også kjent med flere av skandalene hun har vært innblandet i, som når hun tråkket i salaten på Aschehougs hagefest. Kohts bok lydbok forteller om hvordan Koht selv opplevde slike hendelser. Hun letter fullstendig på sløret i sine samtaler med forfatter Førsund.

Videre i Kohts bok lydbok gratis hører vi om hennes ofte turbulente forhold med Pernille Rygg, hvor hun ofte har vært en belastning for de rundt seg. Hun forteller også åpenhjertig om når hun kjøpte seg hele tretti kilo med sexleketøy, og bruker de neste to årene til å møte en rekke nokså unormale menn, etter anbefaling fra hennes egen samlivsterapeut.

Kohts bok er full av humor og tragikomikk. I boken hører vi om både kjærlighet og sykdom, etterhvert som Koht får kreft. Vi hører også om når hun misbrukte og ble avhengig av kokain i Kohts bok lydbok, og hvordan hun kom seg igjennom dette.

Om forfatteren: Joachim Førsund

Joachim Førsund er en norsk journalist og forfatter født 1971 i Tønsberg. Han jobbet i flere år som journalist for både Dagbladet og Dagens Næringsliv, og har ved siden av rollen som journalist også jobbet som manusforfatter. Han har vært involvert i produksjonen av en rekke tv programmer, som Fotballkrigen og Ramm og Tørnquist redder Norge.

Som forfatter har Førsund skrevet flere kritikerroste bøker, som Kohts bok, 11, Berg, Jeg kunne gått hjem i blinde og Ildverket, etter hans debut i 2000 som forfatter. Førsund har også produsert flere kritikerroste podkaster, som Familiene på Orderud, Tobias og ikke minst Det svarte flagget.

Lytt gratis