Kodenavn Hunter Lydbok

4.4/5

Författare: Jørn Lier Horst & Jarl Emsell Larsen

Lydbok

Introduksjon

Kodenavn Hunter er skrevet av Jørn Lier Horst, og er basert på den suksessfulle tv-serien med samme navn, fra serie skaperen Jarl Emsell Larsen. I boken blir vi kjent med Dan Wester, som jobber som analytiker. Han leder en hemmelig etterforskingsgruppe, kjent som Hunter. Vi blir også kjent med Bjørn Rønningen, en ung politimann som får hverdagen snudd opp ned.

En fangetransport blir angrepet av maskerte, bevæpnede menn da den er på vei til Oslo tingrett. En person blir frigjort, og klarer å rømme sammen med gjerningsmennene i et helikopter de har kapret. Hvem står bak denne operasjonen i Kodenavn Hunter lydbok?

Rømmingen er bare begynnelsen på det som skjer videre i Kodenavn Hunter lydbok gratis, og utfordringene står i kø i dette spenningsdramaet.

Handling: Kodenavn Hunter

I Kodenavn Hunter settes flere handlinger i bevegelse når en fangetransport kapres. På vei til Oslo tingrett blir transporten plutselig angrepet, og en internasjonal fange kommer seg unna. Ved hjelp av et kapret helikopter kommer både han og kidnapperne seg vekk, og jakten på gjerningsmennene starter.

Kriminaliteten i Norge har nådd nye høyder i Kodenavn Hunter lydbok, og er ikke lenger bare konsentrert til Norge, men sprer seg over flere land. Det byr på store utfordringer for norsk politi, som hverken har nødvendig erfaring eller kompetanse til å løse en slik sak. Bjørn Rønning, en ung politi, får livet og hverdagen snudd opp ned.

Det er ikke mulig å vite hvem det er mulig å stole på lenger, og det stilles spørsmålstegn ved etikk. Flere av Bjørn Rønnings bekjente mister livet. Det foregår et veldig farlig dobbeltspill, hvor stadig flere personer blir involvert. Det norske politiet er altså på dypt vann, og trenger hjelp i Kodenavn Hunter lydbok.

Dan Wester blir satt på saken i Kodenavn Hunter lydbok gratis. Han er en erfaren analytiker, og får ansvaret med å lede en hemmelig etterforskningsgruppe, kjent som Hunter. Klarer Dan Wester, og resten av teamet, å komme til bunns i denne særdeles utfordrende saken? De må ikke bare løse saken de har fått ansvar for, men må også forhindre at nye forbrytelser blir gjort av de samme menneskene.

Hvordan det går med Bjørn Rønning og Dan Wester, og deres kamp mot organisert kriminalitet, får du vite i Kodenavn Hunter, en bok det er vanskelig å legge fra seg.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst & Jarl Emsell Larsen

Jørn Lier Horst er en norsk forfatter og etterforskningsleder født i 1970. Lier er utdannet ved politihøgskolen i Oslo, og jobbet i flere år for Vestfold politidistrikt, frem til han i 2013 ble forfatter på fulltid. Han er særlig kjent for sine bøker om William Wisting, kjent som Wisting serien. Han har også skrevet flere barne- og ungdomsbøker gjennom CLUE-serien og Detektivbyrå nr. 2.

Jarl Emsell Larsen ble født 1951, og jobber innen tv og underholdning som manusforfatter og regissør. Han er godt kjent i Norge som skaperen av flere tv-serier. De mest kjente er Øyevitne, Kodenavn Hunter og Fox Grønland. Flere av seriene han har skapt har også blitt solgt til flere land i utlandet.

Lytt gratis