Kjærlighetens tre porter Lydbok

4.3/5

Författare: Sissel Gran

Lydbok

Introduksjon

Kjærlighetens tre porter: vendepunkter i nye og gamle forhold er en bok fra den anerkjente psykologen Sissel Gran. Gjennom boken gir forfatteren leseren eller lytteren en bedre forståelse for hvordan man sikrer seg et stabilt og suksessfullt forhold.

I Kjærlighetens tre porter lydbok hører vi om de tre vendepunkter Gran mener alle forhold må gå igjennom om de vil lykkes. Forfatteren belyser hvordan disse tre vendepunktene eller portene vil føre til et tettere og bedre forhold mellom både nye og gamle partnere.

Kjærlighetens tre porter lydbok gratis tar dermed for seg hva et par må være klar over når de først møtes, og hva de vil gå igjennom sammen senere i livet som par, og hvordan de best møter disse utfordringene sammen.

Handling: Kjærlighetens tre porter

I Kjærlighetens tre porter tar psykolog Sissel Gran en nærmere kikk på hvordan dynamikken i et parforhold fungerer om man vil oppnå et suksessfullt forhold. Hun gjør dette ved å vurdere par ut fra et såkalt tilknytningsperspektiv, og gir leseren eller lytteren en bedre forståelse for hvordan dette fungerer, og hva det i det hele tatt betyr.

Kjærlighetens tre porter lydbok forteller lytteren eller leseren om de tre ulike portene man må gå igjennom som par om man vil bli lykkelig sammen, og forklarer selvsagt når og hvordan dette fungerer. Den første porten par møter og går igjennom, er når de først møter hverandre og forelsker seg, som ofte er den mest innholdsrike og spenningsfylte delen av et forhold.

Videre i Kjærlighetens tre porter lydbok gratis forteller Gran om den andre porten par må igjennom, som er når de først møter på utfordringer i form av krangling og uoverensstemmelser etter at de har vært sammen over en lengre periode. Hvordan man best kommer seg igjennom denne delen av forholdet, uten å gå hver sin vei, blir grundig diskutert og satt under lupen i Kjærlighetens tre porter.

Den tredje porten par møter på, er når de selve forholdet enten tar slutt eller fortsetter. Den tredje porten belyser når paret faktisk bestemmer seg for å satse på forholdet, og velger å tro på at den dynamikken de deler vil vare. Det er her par må bestemme seg for om de er villige til å endre seg og sin væremåte nok til at de kan leve et liv sammen med sin partner, og om det er verdt det.

Kjærlighetens tre porter lydbok er en tankevekkende bok om hvordan man best får et forhold til å fungere over tid, og er full av gode råd.

Om forfatteren: Sissel Gran

Sissel Gran er en norsk forfatter og psykolog født 1951 i Hønefoss. Hun er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, og har senere spesialisert seg innen klinisk psykologi, i tillegg til å også fokusere på familieterapi. Ved siden av jobben som psykolog er hun også en populær og ettertraktet foredragsholder, og er også kjent som fast skribent i det populære A magasinet.

Som psykolog har Gran erfaring innen en rekke felt, og jobbet i flere år ved Ullevål sykehus. Noen av områdene hun har jobbet innen inkluderer rusbehandling og parterapeut, i tillegg til jobb innen psykisk helsevern.

Gran debuterte som forfatter i 2005 med boken Kjærlighet i hastighetens tid, og har senere publisert en rekke andre bøker, inkludert oppfølgeren til hennes debut, Kjærlighetens tre porter.

Lytt gratis