Kjærlighet er ikke alt Lydbok

4.3/5

Författare: Sofie Münster

Lydbok

Introduksjon

Sofie Münster sin bok Kjærlighet er ikke alt er en bok som vil være til god hjelp for alle foreldre som er på jakt etter mer informasjon om hvordan man best oppdrar barn i dagens samfunn, basert på hennes egne erfaringer, undersøkelser og forskning.

Gjennom Kjærlighet er ikke alt lydbok hører vi om flere ting som er sentralt i et barns oppvekst, og flere ting som foreldre, ofte uten å være klar over det, skjermer barna sine fra. Ting som er en naturlig del av et menneskes liv, som motgang, er noe man ikke bør prøve å gjemme bort i et barns formative år.

I Kjærlighet er ikke alt lydbok gratis viser i stedet forfatteren hvordan man best hjelper barnet sitt til å leve med og takle motgang i hverdagen, som vil ha en positiv effekt på deres dem senere i livet og i oppveksten.

Handling: Kjærlighet er ikke alt

Det er veldig vanlig å tenke at alt et barn trenger i oppveksten er kjærlighet. Kjærlighet er ikke alt viser at dette er en myte. Kjærlighet og omsorg er selvsagt viktige deler av ethvert menneskes liv, særlig i et barn formative år. Likevel viser forfatter Sofie Münster at det er flere andre ting som også spiller inn og er viktige deler av barns unge år og oppvekst.

Det er vanlig å tenke at man bør skjerme barn fra de mer vanskelige og kompliserte sidene av livet gjennom oppveksten deres. Kjærlighet er ikke alt lydbok viser at dette ikke alltid stemmer. Ting som er en naturlig del av livet til alle mennesker bør selvsagt også være en del av barns oppvekst, som for eksempel motgang.

Motgang, og andre ting barn ofte blir skjermet fra, er noe alle barn en dag vil møte før eller senere i livet. Det er derfor veldig viktig å sørge for at barn vet at motgang er en naturlig del av alles liv, og noe de lærer seg å takle og leve med fra en ung alder. Dette, og mye mer, får du høre i Kjærlighet er ikke alt lydbok gratis.

Som foreldre kan det være svært utfordrende å bli vitne til at barn sliter og møter motgang. Kjærlighet er ikke alt har derfor flere metoder og tips som viser hvordan man som foreldre best takler dette. Boken er et godt hjelpemiddel også for dem som tror de allerede er rustet til å takle denne delen av barneoppdragelse.

Kjærlighet er ikke alt lydbok vil føre til at både foreldre og barn vil få økt glede i hverdagen, og vil hjelpe barn til å takle hverdagen bedre senere i livet.

Om forfatteren: Sofie Münster

Sofie Münster er en dansk forfatter. Hun er utdannet innen statsvitenskap, og har senere også studert psykologi ved Universitetet i København. Hun spesialiserer seg på forholdet mellom barn og voksne, og har skrevet flere bøker om dette, blant annet Kjærlighet er ikke alt – Lær barnet å takle motstand lydbok.

Hennes bok Kjærlighet er ikke alt ble publisert i 2017, og har senere også publisert Den beste start på livet og Alle barn kan lykkes. Münster er involvert i NOPA, eller Nordic Parenting, som har opptil en halv million lesere hver måned, og er et av Danmarks mest leste magasiner. Hun har selv tre barn hun er mor til.

Lytt gratis