Kaptein Skrekk Lydbok

4.4/5

Författare: Ole André Sivertsen

Lydbok

Introduksjon

På eventyr med Kaptein Skrekk er en ny serie for barn som for øyeblikket består av to bøker, Skatten på Kokosøya og Rabarbrias Perle. I Kaptein Skrekk lydbok gratis serien møter vi Nora, som er en helt vanlig liten jente. Hun bor med sin veldig normale familie, og går på vanlig skole. Alt i livet til Nora er faktisk helt normalt, helt til livet hennes en dag tar en litt uventet vending.

Noras grandonkel forsvant under mystiske omstendigheter da han en dag lekte gjemsel med søsteren sin, gjemte seg i en gammel kiste, og aldri kom tilbake. Han ble kalt lille Skrekk som barn, men ingen har sett han siden han forsvant. En dag klatrer Nora oppi samme kisten, og forsvinner selv til en annen verden.

Kaptein Skrekk bøkene er Illustrert av Ketil Selnes, og Kaptein Skrekk lydbok serien leses av Ole André Sivertsen, som også er forfatteren.

Handling: Kaptein Skrekk

Noras liv tar en uventet vending i Kaptein Skrekk lydbok gratis, da hun klatrer oppi en gammel kiste. Det er den samme kisten morfars bror, som ble kalt lille Skrekk, gjemte seg i den dagen han forsvant. Når Nora klatrer oppi kista, får hun se med sine egne øyne hva som skjedde med lille Skrekk den dagen hun forsvant.

I Kaptein Skrekk lydbok forsvinner Nora til en sjørøververden, hvor hun møter en fryktet sjørøverkaptein som viser seg å være lille Skrekk, nå kjent som Kaptein Skrekk. Nora er veldig glad for å endelig møte på sin grandonkel, og de to blir fort bestevenner. Sammen setter de ut på flere eventyr, siden Skrekk tross alt er en sjørøver, og er derfor veldig glad i gull, diamanter og andre skatter.

Etterhvert kommer det frem at Kaptein Skrekk har en liten hemmelighet, som er grunnen til at han i det hele tatt fikk kallenavnet lille Skrekk som barn. Det viser seg av han faktisk ikke er så tøff og fryktløs som man kanskje skulle tro en fryktet sjørøver er. Som barn var han redd for alt, og besvimte når han så blod, og han har faktisk ikke forandret seg i det hele tatt.

Kaptein Skrekk er like redd som da han var et barn. Det gjør det litt vanskelig å være en fryktet sjørøver. Heldigvis er Nora veldig tøff hele tiden, så de to gjør det bra sammen. Nora klarer ikke komme seg hjem uten Kaptein Skrekks hjelp, så de inngår en avtale hvor de hjelper hverandre. Sammen møter de den beryktede Bleiebanden og kong Aubergine av Rabarbria.

Alt mulig kan skje når den fryktløse Nora og sprøe Kaptein Skrekk drar på eventyr sammen, og er garantert å gi mersmak til lesere og lyttere av Kaptein Skrekk lydbok serien.

Om forfatteren: Ole André Sivertsen

Ole André Sivertsen er en norsk programleder, naturviter og forfatter født 1971 i Åfjord. Han er utdannet sivilingeniør i miljøfysikk fra Norges landbrukshøgskole og Norges miljø og biovitenskapelige universitet.

Han er best kjent i Norge som programleder for ulike tv program og serier. I Norge ble folk flest først ble kjent med Sivertsen da han var deltaker i serien Robinsonekspedisjonen. Senere har han vært programleder for Newton, Camp Molloy, Kraftskolen, Klisterhjerne, Søppelkongen, Fylla og Den Norske Polarhistorien.

Hans første bok Bakrus ble utgitt i 2011, hvor han ved hjelp av vitenskap ser på de faktiske effektene av bakrus, og hva som egentlig skjer med kroppen når den utsettes for bakrus. Han har også publisert Pappa Tilværelsen sett fra to sider i tillegg til to bøker om Kaptein Skrekk så langt.

Lytt gratis