Kaninjegeren Lydbok

4.3/5

Författare: Lars Kepler

Lydbok

Introduksjon

Kaninjegeren er skrevet av Lars Kepler og er den sjette romanen med samme hovedperson. Lars Kepler er ikke én person, men er et pseudonym som brukes av et forfatterpar fra Sverige. Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril skriver kriminalromaner sammen og utgir disse under navnet “Lars Kepler”. De har en fabelaktig evne til å skrive spenningsfylte romaner sammen. Kaninjegeren er et eksempel på en meget godt gjennomført bok med formidlingsevne i særklasse.

Kaninjegeren lydbok gjør opplevelsen av boken desto mer spenningsfull. Romanen blir mer levende, og man kan virkelig drømme seg inn i annen verden ved hjelp av skrivingen til Lars Kepler. Denne spenningsfylte kriminalromanen er virkelig å anbefale, og nå kan du lytte til Kaninjegeren lydbok gratis!

Kaninjegeren: Handling

Kaninjegeren er så spennende og skremmende at den får hårene til å reise seg på armene. Den handler om etterforskeren Joona Linna, som må ut på fryktelige åsted for å finne svar på hva som har skjedd. I jakten for å finne sannheten og gjerningspersoner, skjer det dramatiske hendelser. Joona Linna samarbeider med Saga Bauer i all hemmelighet for å stoppe en grufull seriemorder før det er for sent, nemlig Kaninjegeren.

Oppbyggingen av historier er glimrende og lesere kan føle det blir intenst, spesielt om du lytter til Kaninjegeren lydbok. Nesten ingen forfattere kan konkurrere med Lars Kepler på spenning, intensitet og overraskelser. Kaninjegeren har fått en drøss med terningkast 6, og dette med god grunn. Boken ble omtalt til å muligens være den beste kriminalromanen det året den ble utgitt. Kaninjegeren er veldig godt gjennomført og er veldig detaljert.

Skal du lytte til Kaninjegeren lydbok, er du inne for mange timer med hårreisende spenning. Det skal også sies at Kaninjegeren er ganske så mørk, blodig og inneholder mange groteske detaljer. Så om man ikke liker den slags, burde man kanskje ligge unna. For deg som liker krim og at ting ikke er så sensurert og fint, kan du nyte mange timer med Kaninjegeren lydbok gratis.

Denne boken er ikke for alle, men den er høyt anbefalt innenfor bok samfunnet. Spesielt innenfor de som liker krim. Lars Kepler er jo omtalt for å ha skrevet noen av de beste krimbøkene på markedet og alle krimelskere elsker arbeidet til Lars Kepler, ekteparet med spenning i fingrene.

Om forfatteren: Lars Kepler

Her er det ikke bare én forfatter, men et forfatterpar. Ekteparet Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril er begge fra Sverige og jobber som forfattere på heltid. Alexander debuterte i 1989, mens Alexandra debuterte i 2003. Hver for seg har de begge utgitt svært populære bøker. Alexander skriver også teaterstykker og er en kjent dramatiker. Alexandra skriver også for svenske media, hvor hun skriver om litteraturkritikk.

Sammen har ekteparet skrevet og utgitt mange kriminalromaner under navner Lars Kepler. Det er dette arbeidet de kanskje er mest kjent for. De har så langt utgitt 8 romaner i Joona Linna-serien. Denne serien har blitt veldig populær og er fortsatt pågående. De har også noen andre utgivelser sammen utenfor Joona Linna-serien.

Lytt gratis