Kan alle sjekke kalenderen Lydbok

4/5

Författare: Sigrid Bonde Tusvik & Else Kåss Furuseth & Siri Kristiansen & Benedicte Wessel-Holst

Lydbok

Introduksjon

Kan alle sjekke kalenderen er en bok skrevet av fire forskjellige forfattere i Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, Siri Kristiansen og Benedicte Wessel-Holst. Disse fire damene, som er kjent over hele Norge av ulike grunner, har vært bestevenner i 20 år.

Kan alle sjekke kalenderen lydbok gir leseren eller lytteren innsikt i hvordan disse fire kvinnene har klart å holde liv i vennskapet såpass lenge som de faktisk har. Vi blir med på en rekke opp turer, i tillegg til flere nedturer som de har vært gjennom.

Gjennom Kan alle sjekke kalenderen lydbok gratis ser vi hvor viktig det faktisk er å vedlikeholde vennskap, noe som ofte kan være vanskelig i en travel hverdag. Likevel er det ingen tvil om at de fire forfatterne er bedre rustet i livet takket være sin vennegjeng.

Handling: Kan alle sjekke kalenderen

Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, Siri Kristiansen og Benedicte Wessel-Holst har vært bestevenner i hele 20 år. De fleste mennesker mister kontakten med gamle venner i løpet av livet, noe de fleste vil være kjent med. I Kan alle sjekke kalenderen hører vi hvordan disse fire kvinnene, som alle har en svært travel hverdag, likevel har klart å holde vennskapet vedlike så lenge som de har. Det er faktisk ikke helt enkelt å klare dette.

Kan alle sjekke kalenderen lydbok er en historie om hva man holder skjult fra de man er nærmest i livet, noe alle de fire kvinnene har gjort i løpet av disse 20 årene. Ting man kanskje ikke vil at noen andre mennesker skal vite om, som at man ser en psykolog, holder man ofte skjult fra de fleste, også de aller nærmeste som vi får høre. Usikkerhet knyttet til selve vennskapet er et annet tema som blir besøkt.

De aller fleste vil kunne kjenne seg igjen i flere av situasjonene som har oppstått internt i vennegjengen i løpet av årene. Det at man sammenligner seg selv med, og måler seg mot, sine beste venner er veldig unødvendig, men likevel noe man ofte gjør i skjul, som vi hører i Kan alle sjekke kalenderen lydbok gratis. Ofte er man heller ikke så veldig begeistret for sine bestevenner, som selvsagt er normalt.

Likevel er de fire kvinnene vi møter i Kan alle sjekke kalenderen fremdeles venner i dag. Nøkkelen til hvordan man holder liv i gamle vennskap er et av hovedtemaene i Kan alle sjekke kalenderen lydbok, som er en svært morsom bok.

Om forfatteren: Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, Siri Kristiansen & Benedicte Wessel-Holst

Sigrid Bonde Tusvik er en norsk programleder og forfatter født 1980. Else Kåss Furuseth er en norsk komiker, skuespiller, forfatter og tv personlighet født 1980. Siri Kristiansen er en norsk komiker og radiovert født 1978 i Oslo. Benedikte Wessel-Holst er en norsk journalist, redaktør og forfatter.

Sammen har de fire kvinnene skrevet og publisert boken Kan alle sjekke kalenderen, hvor de tar for seg deres vennskap, som strekker seg 20 år tilbake i tid. Alle fire kvinnene er kjendiser av ulike grunner i hele Norge, og har til tross for en veldig travel hverdag vedlikeholdt vennskapet sitt to årtier, som vi hører i denne boken.

Lytt gratis