Kaféen ved verdens ende Lydbok

3.9/5

Författare: John Strelecky

Lydbok

Introduksjon

Kaféen ved verdens ende er den inspirerende bestselgeren fra forfatter John Strelecky, oversatt til mer enn 40 ulike språk, og som har solgt mer enn 2 millioner eksemplarer over hele verden.

I Kaféen ved verdens ende lydbok møter i John, som en dag finner mer enn han var forberedt på, når han finner tre spørsmål på menyen til kaféen han besøker, som snur opp ned på hverdagen hans. Vi følger dermed John videre, i jakten på svarene han nettopp har funnet, på denne merkelige kaféen han stopper ved.

Gjennom Kaféen ved verdens ende lydbok gratis blir vi med John på et eventyr, sammen med mennesker han møter på kaféen, idet han legger ut på en reise for å finne ut hvem han egentlig er.

Handling: Kaféen ved verdens ende

Kaféen ved verdens ende er en bok for de som er på jakt etter inspirasjon i hverdagen. I boken blir vi kjent med John, som en dag stopper ved en kafé, hvor han er på utkikk etter et måltid før han reiser videre. Denne kaféen befinner seg et sted så øde, at den ligger midt i midten av ødemarka. John, som alltid har det travelt og er i farten, befinner seg ved et veiskille i boka.

John vil egentlig bare ha et fort måltid, og er ikke interessert i å tilbringe tid på kaféen i Kaféen ved verdens ende lydbok. I tillegg til mat finner John også en annen form for næring på menyen. I tillegg til dagens spesialer på menyen, har menyen også tre ulike spørsmål alle gjester oppfordres til å vurdere. Hvorfor er du her? Frykter du døden? Er du fornøyd med livet ditt?

Ved hjelp av disse tre spørsmålene, i tillegg til tre personer han møter i kaféen, setter John ut på en reise for å finne seg selv, som tar han med fra de dyre hotellrommene i markedsførings verden til bølgene langs kysten i Hawaii. Gjennom reisen oppdager han en ny måte å se både på livet og seg selv, i tillegg til hvor mye det faktisk er mulig å lære fra en grønn havskilpadde, i Kaféen ved verdens ende lydbok gratis.

Kaféen ved verdens ende er en bok som egner seg for de som kanskje selv er på jakt etter en ny vei videre i livet, hvor man blir oppfordret til å leve livet ved å følge et par enkle, grunnleggende regler. Kaféen ved verdens ende lydbok gir leseren bedre forståelse for hvordan man oppnår et lykkelig liv, og hvordan man kan leve det livet man selv ønsker seg.

Om forfatteren: John Strelecky

John Strelecky er en amerikansk forfatter født 1969 i Chicago. Han er best kjent som forfatter av selvhjelps bøker, som særlig fokuserer på motivasjon. Strelecky debuterte som forfatter i 2002 med boken Kaféen ved verdens ende, en bok som han selv publiserte. Innen et år solgte han hele ti tusen eksemplarer, og ble etter denne suksessen representert av en agent som sikret en avtale med et forlag.

Debut boken hans har foreløpig solgt mer enn 2 millioner eksemplarer, og er oversatt til over 40 språk. Totalt har Strelecky solgt mer enn 6 millioner bøker over hele verden. Han har også skrevet flere oppfølgere til hans debut, i tillegg til en rekke andre frittstående bøker.

Lytt gratis