Jentene fra Mischief Bay Lydbok

4.3/5

Författare: Susan Mallery

Lydbok

Introduksjon

I Jentene fra Mischief Bay blir vi bedre kjent med de tre kvinnene Nicole Lord, Shannon Rigg og Pam Eiland. De er veldig ulike, og befinner seg i veldig forskjellige stadier i livet. Felles er at de alle står overfor utfordringer i livet, og må ta tøffe valg, og at de alle bor i Mischief Bay.

Gjennom Jentene fra Mischief Bay lydbok høre vi hvordan de tre kvinnene etterhvert blir kjent med hverandre, når de leter etter løsninger på sine spesifikke problem. Selv om de ikke har så mye til felles, former de likevel et sterkt bånd seg imellom.

Jentene fra Mischief Bay lydbok gratis viser at det er mulig å velge hvem som er en del av familien, og at man er bedre rustet i livet om man har noen å lene seg på, særlig om de er kvinner man kan kalle søstre.

Handling: Jentene fra Mischief Bay

I Jentene fra Mischief Bay blir vi kjent med tre kvinner, som befinner seg i ulike stadier av livet. Nicole Lord ønsker inderlig å være en god kone til sin ektemann, men det er en stor forskjell mellom å være støttende og å faktisk støtte sin ektemann, som har sagt opp jobben sin for å skrive manus som hun aldri har sett. Han vil ikke engang bidra med å ta seg av og se etter sønnen deres.

Nicole er derfor både ansvarlig for å ta seg av hjemmet deres og jobbe fulltid for å ta seg av familien sin. Kan hun si at nok er nok uten å miste ektemannen sin? I Jentene fra Mischief Bay lydbok møter vi også Shannon Rigg. Hun ofret sitt privatliv for å fokusere på karrieren sin, som har sikret henne en rolle som visepresident hvor hun jobber, men hun lurer nå på om hun tok det rette valget.

Selv om Pam Eiland har et vakkert hjem og en ektemann hun elsker, føler hun seg ganske rastløs i Jentene fra Mischief Bay lydbok gratis. Hun lurer på hva en hjemmeværende mor skal gjøre av seg etter at barna er oppvokst og utflyttet. Hun har endelig tid til å finne nye, seksuelle måter å overraske ektemannen sin igjen, og få litt glød og humor tilbake i forholdet deres. Dette endrer seg når en uventet hendelse snur opp ned på hverdagen.

I Jentene fra Mischief Bay er Nicole er frustrert, Shannon lurer på om hun endelig kan ha alt hun noen gang har drømt om i livet, og Pam må starte over og igjen definere hvem hun er. De tre kvinnene står derfor overfor ulike utfordringer i Jentene fra Mischief Bay lydbok.

Om forfatteren: Susan Mallery

Susan Mallery er en amerikansk forfatter født 1970 i Los Angeles. Hun er utdannet ved Seton Hill University, hvor hun har en mastergrad innen kunst. Hun debuterte som forfatter etter endt studie i 1992, og har siden den gang publisert et stort antall bøker. Mallery bor i dag i Washington sammen med sin ektemann, deres to katter or en hund.

Mallery er kjent over hele verden, og har solgt flere millioner bøker i løpet av sin karriere, inkludert Jentene fra Mischief Bay. Bøkene hennes har blitt oversatt til over 20 forskjellige språk, og er særlig kjent for sin serie Fools Gold. Hennes litteratur fokuserer hovedsakelig på kompliserte karakterer i ulike situasjoner, ofte hvor romanse er involvert.

Lytt gratis