Jente, anonym Lydbok

4.1/5

Författare: Greer Hendricks & Sarah Pekkanen

Lydbok

Introduksjon

I Jente, anonym får vi høre om en annonse, hvor en psykiatriker er på utkikk etter kvinner i alderen 18 til 32 år. De som ønsker å delta er garantert både god betaling og fullstendig anonymitet om de velger å ta del i eksperimentet.

Gjennom Jente, anonym lydbok får vi se hvordan Jessica Farris bestemmer seg for å delta i studiet, som hun regner med er en enkel og rask måte å tjene penger på. Det viser seg etterhvert at Jessica tar feil, etter at studiet, utført av doktor Shields, stadig blir mer urovekkende.

Jente, anonym lydbok gratis viser hvordan doktor Shields stadig benytter seg av ulike metoder til å manipulere Jessica gjennom studiet, som skremmer henne mer og mer etterhvert som hun blir bedt om å gjøre nye ting.

Handling: Jente, anonym

I Jente, anonym møter vi Jessica. Hun kommer over en annonse for en psykologi studie, hvor doktor Shields er på utkikk etter kvinner mellom 18 og 32 år til å gjennomføre et av hans studier. Deltakerne er garantert at identiteten deres blir holdt konfidensiell, altså er studien helt anonym. Deltakerne er også sikre god økonomisk kompensasjon om de velger å delta i studiet, som fører til at Jessica Farris bestemmer seg for å delta.

Jessica, eller Jess, er overbevist om at det vil være en enkel jobb å delta i studiet, som dreier seg om etikk og moral, og altså gjennomføres av den anerkjente, om noe mystiske, doktor Shields. Hun regner med at alt hun behøver å gjøre er å svare på et par enkle spørsmål, og deretter får betalt for dette i Jente, anonym lydbok. Det viser seg etterhvert at Jessica tar svært feil når hun gjør denne vurderingen.

I Jente, anonym lydbok gratis blir spørsmålene Jess blir stilt stadig mer personlige og intense, noe som fører til at hun stadig blir mer og mer ukomfortabel med hele situasjonen. Det hele tar enda en vending når hun etterhvert blir fortalt hvordan hun må kle seg, og hvordan hun bør oppføre seg i løpet av det som etterhvert blir utflukter sammen med doktoren. Jess føler at dr. Shields vet hva hun tenker, noe som skremmer henne.

Jente, anonym er en historie hvor den mystiske doktoren i større og større grad manipulerer Jess, som begynner å bli redd for hva han har planlagt. Jente, anonym lydbok er full av uventede vendinger, og viser hvordan noen besettelser etterhvert kan bli dødelige i dette spenningsdramaet.

Om forfatteren: Greer Hendricks & Sarah Pekkanen

Greer Hendricks er en bestselgende forfatter av flere bøker, inkludert Jente, anonym. Før hun bestemte seg for å satse som forfatter på heltid hadde Hendricks en rekke ulike jobber, og var blant annet vise president og redaktør hos Simon & Schuster.

Sarah Pekkanen er en amerikansk forfatter født i New York. Hun har jobbet som både journalist og innen tv, hvor hun har hatt en rekke ulike roller. Etterhvert bestemte hun seg for å satse som forfatter, og debuterte med boken The Opposite of Me.

Lytt gratis