Jenta med snø i håret Lydbok

4.3/5

Författare: Ninni Schulman

Lydbok

Introduksjon

Jenta med snø i håret er Ninni Schulmans debut bok, og den første i serien om Magdalena Hansson lydbok. Serien består totalt av 7 bøker om den svenske journalisten, som har blitt solgt i flere land.

I Jenta med snø i håret lydbok møter vi Magdalena Hansson for første gang. I boken flytter Hansson, som er journalist, tilbake til hjembygda Hagfors i Värmland med sin sønn. Her har hun skaffet seg ny jobb i lokalavisa.

Etterhvert blir en lokal jente, som alle kjenner, sporløst forsvunnet. Magdalena Hansson engasjerer seg i saken, og hjelper til for å komme til bunns i saken i Jenta med snø i håret lydbok gratis.

Handling: Jenta med snø i håret

I Jenta med snø i håret blir vi kjent med Magdalena Hansson. Hun har nettopp vært gjennom en smertefull og vanskelig skilsmisse med sin tidligere ektemann i Stockholm. Som et resultat av dette bestemmer hun seg for å flytte tilbake til Hagfors, hvor hun vokste opp. Med seg på flyttelasset har hun også sin adoptivsønn.

Magdalena Hansson er journalist, og har sikret seg ny jobb i den lokale avisen i småbygda hun kommer fra, et sted uten noen form for spenning og dramatikk. En dag forsvinner den 16 år gamle jenta Hedda, som er svært godt lik i Hagfors, som du vil høre i Jenta med snø i håret lydbok.

Hedda var rett utenfor sitt eget hjem da hun sporløst forsvant i Jenta med snø i håret lydbok gratis. Politiet blir satt på saken, og avdekker etterhvert at Hedda hadde flere hemmeligheter, og faktisk levde et dobbeltliv hun har holdt skjult fra sine nærmeste. Det tar ikke lang tid før liket av en død jente blir funnet. Dødsårsaken er et skudd i hodet, og kroppen blir funnet i nærheten av Heddas hjem.

Magdalena Hansson bestemmer seg for å se over saken, i jakten på sport politiet har oversett, for å komme til bunns i hva som har skjedd med Hedda, og hvem den døde jenta er. Det viser seg fort at det ikke bare er Hedda som hadde hemmeligheter i Jenta med snø i håret, men at det er flere ting i bygda noen prøver å holde skjult.

Jenta med snø i håret lydbok leses av Kristine Rui Slettebakken.

Om forfatteren: Ninni Schulman

Ninni Schulman er en svensk forfatter og journalist født 1972 i Rämmens forsamling i Sverige. Hun har jobbet som journalist siden 1995, og har vært lokalredaktør for Värmlands Folkblad, i tillegg til å ha vært ansatt hos Expressen.

Ninni Schulman debuterte i 2010 som forfatter med boken Jenta med snø i håret, som senere har blitt en krimserie bestående av syv bøker totalt. Bøkene handler om journalisten Magdalena Hansson, og har blitt svært populære blant lesere. Schilman vant i 2015 prisen Årets värmlandsforfatter.

Schulman er født med skoliose, som naturligvis har hatt en innvirkning på hennes liv. Dette skildrer hun i boken Flickebarn nr 291.

Lytt gratis