Jeg skal fortelle deg min hemmelighet Lydbok

4.4/5

Författare: Petter A. Stordalen

Lydbok

Introduksjon

En av Norges mest suksessfulle forretningsmenn, og blant Norges rikeste mennesker, har skrevet selvbiografi med Jeg skal fortelle deg min hemmelighet. Denne selvbiografien gir leseren innsikt i Petter Stordalens liv, tanker og suksess. Den gir deg også innblikk i hans største utfordring så langt, kona Gunhilds kamp mot systemisk sklerodermi, en livstruende sykdom.

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet lydbok leses av Benjamin Helstad, og forteller historien om hvordan Petter Stordalen har gått fra å selge jordbær på torget til å bli en av Norges rikeste personer. Boken fokuserer på hvordan han klarte det umulige, og ikke så mye på hva han faktisk har gjort.

Gjennom historien får man en bedre forståelse for hva som trengs for å lykkes på samme nivå som Petter Stordalen har gjort. Jeg skal fortelle deg min hemmelighet lydbok gratis er et flott hjelpemiddel for de som vil lykkes i livet.

Handling: Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Petter A. Stordalen er i dag en av Norges rikeste, mest suksessfulle og kjente personer. Han er verdt mer penger enn folk flest våger å drømme om, som er et av temaene i boken, nemlig å våge å drømme. Gjennom Jeg skal fortelle deg min hemmelighet gir Petter Stordalen leseren innsikt i hvordan han har oppnådd suksessen sin.

Stordalen trekker selvsagt frem eksempler fra sitt eget liv hvor han har vært suksessfull, men fokuset er stadig på en annen side av denne historien. I Jeg skal fortelle deg min hemmelighet lydbok fokuserer Stordalen mer på hvordan han gang på gang har funnet suksess. Ting som hjelper å motivere de rundt deg til å prestere, gunstige forhandlingsteknikker og ikke minst villigheten til å satse når andre ikke ville gjort det.

Suksess har en pris, som du vil høre i Jeg skal fortelle deg min hemmelighet lydbok gratis. Få personer har muligheten til å oppleve like mye suksess som Stordalen har hatt i løpet av livet sitt. Hvordan nettopp han klarte det umulige, og lykkes der folk flest mislykkes, blir diskutert.

I Jeg skal fortelle deg min hemmelighet lydbok får vi også høre mer om Stordalens personlige liv, hvor han sliter stort da boken skrives. Petter Stordalens kone Gunhild ble diagnostisert med en svært alvorlig sykdom, systemisk sklerodermi, og står overfor hennes livs kamp for å overleve.

Hennes sykdom har selvsagt store konsekvenser for Petters tilværelse, og det kommer også frem av Jeg skal fortelle deg min hemmelighet er et resultat av Gunhilds kamp. Å skrive boken var til stor hjelp for hans egen mentale helse da de ble klar over hvor alvorlig Gunhilds sykdom faktisk var.

Om forfatteren: Petter A. Stordalen

Petter A. Stordalen er en norsk entreprenør, født 1962 i Porsgrunn. Han er en av Norges mest suksessfulle bedriftsledere, og er grunnlegger og eier av Strawberry konsernet. Konsernet består av 11 ulike selskaper, alt fra hotell til eiendomsforvaltning. Han første jobb var som jordbærselger, og han ble kåret til landets beste jordbærselger tilbake i 1974. Det er her konsern navnet Strawberry stammer fra.

Petter Stordalen er en av Norges rikeste personer, og er verdt mer enn 25 milliarder kroner. I tillegg til å være en suksessfull forretningsmann er han også selverklært miljøaktivist, og har blant annet blitt anmeldt for en protest han deltok i for å stoppe dumping av slam.

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet er Norges mest solgte biografi noensinne, og har solgt over 160 000 eksemplarer.

Lytt gratis