Jeg fikk aldri sagt farvel Lydbok

4.1/5

Författare: Carol Calef & David Smith

Lydbok

Introduksjon

I Jeg fikk aldri sagt farvel hører vi den sanne historien om David Smith, som en dag får beskjed av tidligere kone om at noen har kidnappet barna deres. Flere dager senere tilstår hans tidligere kone, Susan, at dette var en løgn, og at hun drepte de to sønnene deres.

Gjennom Jeg fikk aldri sagt farvel lydbok hører vi om hva som førte til at det gikk så gale i dette ekteskapet, at Susan en dag bestemte seg for å drepe sine egne barn. Vi blir bedre kjent med hva som førte til at ekteskapet tok slutt, og hendelser fra Davids barndom.

I Jeg fikk aldri sagt farvel lydbok gratis hører vi også hva som skjedde fra Susans beskjed om at barna hadde blitt bortført, til når hun innrømte hva hun faktisk hadde gjort.

Handling: Jeg fikk aldri sagt farvel

I Jeg fikk aldri sagt farvel hører vi fra David Smith om hva som skjedde når hans to barn ble drept av hans tidligere kone, og barnas mor i 1994. Det hele startet med at kona, Susan, ringte David og ga beskjed om at en svart mann hadde kidnappet de to sønnene deres. Barna var henholdsvis tre år og 14 måneder på denne tida når de ble bortført.

Susan fortalte politiet at en ukjent, svart mann hadde stjålet både bilen hennes og barna. De neste ni dagene stod hun ved denne forklaringen, og ba gjentatte ganger om hjelp fra det offentlige gjennom opptredener på tv. Etter ni dager innrømmet hun hva som faktisk hadde skjedd, når hun lot bilen sin rulle inn i en lokal innsjø, mens barna fremdeles var inne i bilen i Jeg fikk aldri sagt farvel lydbok.

Videre hører vi hvordan motivet var å bli kvitt barna, slik at hun kunne starte et forhold til en rik, lokal forretningsmann, som ikke selv ønsket barn. Senere påstod Susan også at hun slet mentalt, og ikke kunne holdes ansvarlig for sine handlinger i Jeg fikk aldri sagt farvel lydbok gratis. Det kommer også frem at politiet helt fra starten ikke trodde på Susans forklaring, og mistenkte henne for å ha drept barna hele tiden.

I Jeg fikk aldri sagt farvel hører vi fra barnas far, David, om hva som førte til at det gikk som det gikk, og flere andre vonde opplevelser fra hans eget liv og oppvekst. Hvordan de ni dagene han trodde barna var kidnappet blir også belyst i Jeg fikk aldri sagt farvel lydbok.

Om forfatteren: Carol Calef & David Smith

David Smith er en amerikansk forfatter. Han er best kjent som faren av de to barna som ble drept av sin mor i 1994 i USA. Han var separert fra sin kone Susan når han fikk en telefon fra henne, hvor hun sa at de to unge barna deres hadde blitt kidnappet av en ukjent, svart mann som stjal bilen hennes når hun stoppet ved et rødt lys.

Det tok hele ni dager før sannheten kom frem, og David Smith fikk vite sannheten om hva som hadde skjedd med hans to sønner. Susan innrømmer å ha dyttet bilen hennes, med de to barna innelåst i bilen, ut i en innsjø, hvor de så druknet. Denne historien forteller han i Jeg fikk aldri sagt farvel.

Lytt gratis