Jeg elsker deg og jeg finner deg uansett Lydbok

4.3/5

Författare: Jon Gangdal

Lydbok

Introduksjon

Jeg elsker deg og finner deg uansett er en sann historie lydbok. Boken er basert på ‘Eva’ og hennes 20 år lange flukt fra hennes ekssamboer sammen med sine to døtre. Han var både voldelig, ustabil og mishandlet henne både fysisk og mentalt. Evas mangeårige kamp for tilværelsen, hvor hun stadig frykter at ekssamboeren vil finne henne, har blitt til bok etter at ekssamboeren døde.

Mens han var i live var hun stadig på rømmen, og var tvunget til å flytte over førti ganger i løpet av de tjue årene han forfølgte henne. Eva var ment å være beskyttet under Kode 6 beskyttelsen, som den første i Norge. Det innebar skjult adresse og ny identitet. Det var likevel aldri nok, som du vil høre i Jeg elsker deg og finner deg uansett lydbok.

Få en innsikt i Evas mangeårige flukt i Jeg elsker deg og finner deg uansett lydbok gratis.

Handling: Jeg elsker deg og finner deg uansett

Eva befinner seg i et veldig usunt forhold, som du vil høre i Jeg elsker deg og finner deg uansett. Samboeren er ustabil, og mishandler Eva både fysisk og psykisk. Han forfølger henne, og hun klarer ikke komme seg unna. Etterhvert får hun hjelp, og havner under statens beskyttelse.

Kode 6 er den beste beskyttelsen tilgjengelig for de som er utsatt for vold eller mishandling i Norge. Både nytt navn, adresse og telefonnummer er en del av Kode 6, for å holde Eva trygg. Det skal i utgangspunktet være umulig for ekssamboeren å finne henne. Likevel finner han henne gang på gang, uansett hvor hun rømmer, som du får høre i Jeg elsker deg og finner deg uansett lydbok.

Norge er et lite land å gjemme seg i, hvor enkle tilfeldigheter ofte er nok til å tvinge Eva på rømmen igjen. Selv om ekssamboeren ofte er i fengsel, er hun aldri trygg. Hun vet at han kan dukke opp når som helst, noe hennes to barn også må leve med. Kampen for å overleve, holde seg skjult for ekssamboeren og i tillegg skaffe nok penger til å overleve tar aldri slutt. Jeg elsker deg og finner deg uansett lydbok gratis forteller om denne kampen.

Gjennom Jeg elsker deg og finner deg uansett lydbok, lest av Inger Gundersen, får vi høre om hvordan ekssamboeren mishandlet henne. Jon Gangdal, som skrev Evas historie, hadde vansker med å tro historien var sann, så ekstrem var den når han først hørte den.

Jeg elsker deg og finner deg uansett, som er en del av serien En sann historie lydbok, forteller om hvor sterk Eva er gjennom de tjue årene hun levde i konstant frykt på rømmen.

Om forfatteren: Jon Gangdal

Jon Gangdal er en norsk forfatter født 1954. Han er kjent for sitt arbeid innen journalistikk og sine mange ekspedisjoner som fjellklatrer. Han har både ledet og deltatt på flere ekspedisjoner til noen av verdens høyeste fjell, og har besteget Mount Everest. Gangdal er med all sin erfaring også kjent som foredragsholder, og gir både foredrag og seminar.

Han har skrevet flere ulike bøker, blant annet om flere personer med sterke historier, som Trond Bolle og Geir Lippestad, og ‘Evas’ historie i Jeg elsker deg og finner deg uansett. Han tok også på seg jobben med å skrive om hva som skjedde i Våga, hvor ordfører Rune Øygard ble dømt for gjentatte seksuelle overgrep.

Lytt gratis