Ingen til bords Lydbok

4/5

Författare: Lene Lauritsen Kjølner

Lydbok

Introduksjon

Ingen til bords er den fjerde boken i krimserien om Olivia Henriksen i Tønsberg. Denne gangen befinner Olivia seg i England, hvor hun har tilbrakt litt tid for å slappe av, når hun plutselig får seg en ny klient.

Samtidig foregår det lite hyggelige ting hjemme i Norge, hvor hennes kjæreste etterforsker et nytt drap i nærheten av Tønsberg i Ingen til bords lydbok. Når Olivia kommer i gang med etterforskningen av sin egen sak, tar det ikke lang tid før hun innser at hennes egen sak er tilknyttet drapssaken.

Hun vil helt unngå å blande sammen privatlivet met jobben sin i Ingen til bords lydbok gratis, og prøver derfor å komme til bunns i saken så fort hun kan, før det ødelegger idyllen i hjemmet.

Handling: Ingen til bords

Olivia Henriksen befinner seg i England når vi igjen møter henne i Ingen til bords. Her har hun tatt seg et par velfortjente dager fri fra jobben, og føler seg klar til å komme i gang med jobb igjen når hun får seg en ny klient og sak. Denne gangen er det en utroskap sak hun har fått i oppdrag å komme til bunns i når hun kommer hjem til Tønsberg.

Før hun har kommet hjem igjen begås det et drap i nærheten av Tønsberg. Hennes kjæreste Torstein, som jobber for politiet, får ansvar for å etterforske saken når en person blir drept på friluftsteateret. For å bevare idyllen hun er så glad i sammen med Torstein vil Olivia derfor inngå å blande seg inn i Torsteins sak, og heller fokusere på sin egen jobb i Ingen til bords lydbok.

Det går ikke helt som hun hadde planlagt, etterhvert som Olivia foretar etterforskningen sin. Det viser seg nemlig at de to sakene, drapet og utroskap saken, har flere ting til felles. Det blir derfor vanskelig for Olivia å holde seg borte fra Torstein og hans egen etterforskning. Torstein er ikke veldig fornøyd når Olivia stadig vekk dukker opp på de samme stedene han befinner seg i Ingen til bords lydbok gratis.

Dette fører til at Olivia befinner seg i en ukomfortabel situasjon i Ingen til bords. Hun er derfor avhengig av å komme til bunns i sin egen sak så fort som overhodet mulig, slik at hun ikke ødelegger forholdet til Torstein. Hun er nemlig fast bestemt på at dette forholdet vil lykkes i Ingen til bords lydbok, alt hun behøver å gjøre er å løse saken.

Om forfatteren: Lene Lauritsen Kjølner

Lene Lauritsen Kjølner er en norsk forfatter født 1962 på Nøtterøy. Kjølner har i løpet av livet hatt flere ulike jobber innen reiselivet, inkludert for flyselskap. I tillegg til dette har hun også erfaring som politiker fra lokalpolitikken både i Tønsberg og Vestfold. Ved siden av jobben som forfatter er Kjølner også spaltist, hvor hun for tiden jobber for Tønsberg blad. Hun er også grunnleggeren av forlaget Fagervik, som nå publiserer hennes egne bøker.

Kjølner debuterte som forfatter i 2014 med boken Høyt henger de, som hun ble belønnet med Maurits Hansen prisen Nytt Blod for. Hun er best kjent som forfatteren av serien om Olivia Henriksen som foreløpig består av 7 bøker, inkludert Ingen til bords.

Lytt gratis