Ingemar Modigs oppvåkning Lydbok

4.8/5

Författare: Mikael Bergstrand

Lydbok

Introduksjon

Ingemar Modigs oppvåkning er en varm fortelling om som er innom flere viktige temaer i hverdagen. Boken dreier seg om tre ulike personer, som alle har sin egen personlige bagasje de drar på, og alle har sine ulike utfordringer de står overfor i hverdagen.

Gjennom Ingemar Modigs oppvåkning lydbok blir vi bedre kjent med disse tre personene, og hvordan de kommer seg gjennom hverdagen. Ingemar Modig lider av ulike tvangstanker og angst. Dalia er en 11 år gammel jente, som har sine egne problemer. Ludvig Nilsson er det som kanskje kan kalles en over gjennomsnittet ivrig journalist.

Ingemar Modigs oppvåkning lydbok gratis forteller historien om hvordan de tre personene overkommer utfordringer, med tema som ensomhet, men også vennskap, i fokus.

Handling: Ingemar Modigs oppvåkning

I Ingemar Modigs oppvåkning møter vi Ingemar Modig. Hverdagen hans er en utfordring, der hans tvangstanker i svært stor grad dominerer hans liv. Da hjelper det ikke at han også har sosial angst kombinert med sine tvangstanker. Han må våkne et minutt før alarmen går av, for å forhindre at noen dør. Komfyren har han måttet bli kvitt, siden han aldri kunne slå seg til ro helt sikker på at den var avskrudd.

Elleve år gamle Dalia Suleiman kommer opprinnelig fra Syria, men har flyktet til Sverige sammen med familien sin fra det krigsherjede landet. Hun elsker å spille fotball mer enn noe annet, og hun er også svært god til det. En annen ting hun er veldig god til å gjøre er å banne. Sta som et beist er hun også, og vil aldri ta nei for et nei, hun vet hva hun vil, i Ingemar Modigs oppvåkning lydbok.

Ingemar ser Dalia spille fotball en dag, han liker selv godt å se på fotball, og de to starter et litt uvanlig vennskap sammen. Gjennom Ingemar Modigs oppvåkning lydbok gratis får vi høre hvordan de to vennene hjelper hverandre med å overkomme ulike utfordringer.

Ludvig Nilsson, som er en lokal journalist, er det man vil kalle avdanket. Han er svært ivrig etter å finne en sak å skrive om, noe som er dårlig nytt for både Ingemar og Dalia i Ingemar Modigs oppvåkning.

Gjennom boken blir vi vitne til Ingemars kamp mot tvangstankene, og Dalias utfordringer knyttet til å gjøre som hun selv vil, selv om hun er jente. Hvordan dette går, og hva Ludvig Nilssons onde plan er, får du høre i Ingemar Modigs oppvåkning lydbok.

Om forfatteren: Mikael Bergstrand

Mikael Bergstrand er en svensk forfatter og journalist, født 1960 i Malmø. Bergstrand studerte litteraturvitenskap ved Stockholm universitet, og utdannet seg senere til journalist ved Skurup folkehøgskole. Han har jobbet for flere ulike aviser gjennom sin karriere, både i Sverige og utlandet, inkludert som krigsjournalist i Jugoslavia og i India.

Bergstrand debuterte i 2004 med boken Heta hallon, men måtte vente til 2011 før han fikk sitt store gjennombrudd med boken Delhis vackraste händer, som senere ble produsert som film i Sverige. Han har siden fokusert mer på å skrive humoristisk inspirerte bøker, som Ingemar Modigs oppvåkning. Han er i dag bosatt i Sverige sammen med sine tre sønner.

Lytt gratis