Illvilje Lydbok

4.3/5

Författare: Jørn Lier Horst

Lydbok

Introduksjon

Illvilje er bok nummer fjorten i serien om William Wisting fra den kritikerroste forfatteren Jørn Lier Horst. I denne boken hører vi om hvordan ting ikke går helt etter planen når Kripos, med hjelp av William Wisting gjennomfører en rekonstruksjon av et drap.

I Illvilje lydbok hører vi hvordan seriemorderen Tom Kerr, som dreper, voldtar, torturer og parterer ofrene sine, rømmer fra politiet etter flere år i fengsel. Kerrs hjelper, kjent som Den andre, ble aldri tatt, og mye tyder på han fremdeles er aktiv når en kvinne blir drept på samme vis som Tom Kerr drepte sine ofre, når han fremdeles er i fengsel.

Det er opp til William Wisting å finne Tom Kerr igjen etter han rømmer, og også finne ut om Den andre fremdeles er aktiv, eller om de står overfor en ny morder i Illvilje lydbok gratis.

Handling: Illvilje

I Illvilje blir det igjen gjensyn med kriminaletterforsker William Wisting. Denne gangen går alt galt i Wistings verden, som du vil høre i Illvilje lydbok. Etter fire år bak lås og slå er den notoriske seriemorderen Tom Kerr klar til å snakke med politiet. Han er dømt for å ha drept, torturert og partert to kvinner. Hans tredje offer fant de aldri, men han har endelig bestemt seg for å vise politiet hvor han har gjemt liket.

Tom Kerr har gått med på å ta politiet med til hans siste drapsoffers gjemmested. Det er Kripos og Adrian Stiller som har ansvaret for hele operasjonen, hvor de endelig skal finne den døde jenta, og gi familien hennes de svarene de har vært på jakt etter. Adrian har også ansett hans datter som fotograf for å dokumentere rekonstruksjonen av den mørke hendelsen i Illvilje lydbok gratis.

Drapet ble begått i William Wistings område, som betyr at også han er involvert i rekonstruksjonen. Ting går ikke etter planen, og det som ikke kunne skje er nettopp det som skjer når Tom Kerr klarer å rømme, og forsvinner dypt inn i den tette, norske skogen. Wisting blir utpekt som syndebukken, og må jobbe raskt for å finne den rømte morderen før han slår til igjen i Illvilje.

Liket av en annen kvinne ble også funnet et par uker i forveien, drept på samme vis som Kerrs offer. Kerr var da fremdeles bak lås og slå, har han hjelp på utsiden, eller har han inspirert en ny morder? Svaret får du i Illvilje lydbok.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst er en norsk forfatter og tidligere etterforskningsleder født 1970 i Bamble. Horst er utdannet politi, og hadde stor suksess som etterforskningsleder frem til han forlot politiet i 2013 for å bli forfatter på fulltid.

Horst debuterte som forfatter i 2004 med boken Nøkkelvitnet, som er første bok i serien om William Wisting, en serie han har hatt stor suksess med, som også inkluderer Illvilje. Serien om William Wisting har inspirert tv produksjoner i både Norge og utlandet. Han er også forfatteren bak Norges mest selgende barnebok serie Detektivbyrå.

Horst har vunnet flere priser i løpet av karrieren sin, inkludert Bokhandlerprisen, Rivertonprisen og Glassnøkkelen.

Lytt gratis