Ikke et lik for mye Lydbok

4/5

Författare: Jørgen Jæger

Lydbok

Introduksjon

Ikke et lik for mye er en novellesamling fra den bestselgende krim forfatteren Jørgen Jæger. De som er kjent med Jæger sitt forfatterskap vet at han debuterte sent i livet, etter å ha gitt opp drømmen om å bli forfatter på 1980 tallet, før hans store gjennombrudd i 2003.

I disse årene holdt han likevel interessen for å skrive krim ved like, og skrev en rekke krim noveller. Ikke et lik for mye lydbok er en samling av 17 forskjellige krim noveller fra Jæger. Det var blant andre i en av disse novellene karakteren Ole Vik først ble realisert, i tillegg til en rekke andre kjente karakterer, som Cecilie Hopen.

I Ikke et lik for mye lydbok gratis blir vi også kjent med en rekke nye karakterer, gjennom en rekke forskjellige saker som løses i kjent Jœger stil.

Handling: Ikke et lik for mye

Ikke et lik for mye er en samling av 17 ulike noveller, som alle er veldig forskjellige. De som er kjent med Jørgen Jæger vil bli gjenforent med blant andre Ole Vik og Cecilie Hopen i Fjellberghavn, sammen med flere andre kjente karakterer fra den lille fiktive byen. I tillegg til en rekke kjente karakterer og personer fra Jæger sine eksisterende bøker blir vi også introdusert til nye personer og sted.

Novellene i Ikke et lik for mye lydbok er strukturert på samme vis som en liten roman, og delt inn i tre ulike deler, som de fleste historier er. Historiene er selvsagt mye kortere enn det en hel roman er, og har derfor et betraktelig enklere hendelsesforløp å forholde seg til. Likevel er flere av historiene svært overraskende, og det er vanskelig å forutse konklusjonen på disse.

Gjennom Ikke et lik for mye lydbok gratis foregår det flere ulike kriminelle handlinger. Ting som ran, drap og mordbrann er bare et par eksempler på hvilke hendelser som beskrives, og dermed hvilke saker som må løses av de ulike karakterene gjennom boken. Forfatteren er også innom en rekke ulike temaer, inkludert hevn og sjalusi.

Ikke et lik for mye har derfor en rekke veldig forskjellige historier, som betyr at det er veldig sannsynlig at det fleste lesere og lyttere vil kunne finne noveller og historier som de liker i denne samlingen. Ikke et lik for mye lydbok er en svært god bok for de som ikke er kjent med Jørgen Jæger, og selvsagt også særdeles god for de som allerede har lest andre bøker fra den anerkjente forfatteren.

Om forfatteren: Jørgen Jæger

Jørgen Jæger er en norsk forfatter født 1946 i Bergen. Jæger har hatt en svært innholdsrik karriere, hvor han har jobbet inne flere ulike industrier, hovedsakelig innen salg, som eksempelvis når han var bilselger og blomsterselger. Han er i dag en av Norges mestselgende krimforfattere.

Jæger debuterte som forfatter i 2003 med boken Skyggejakten, som er den første i serien om lensmann Ole Vik, som han i dag er svært godt kjent for. Serien består foreløpig av 13 bøker, og han har i tillegg publisert en rekke andre bøker, inkludert novellesamlingen Ikke et lik for mye. Flere av Jæger sine bøker er oversatt til andre språk og publisert i en rekke andre land utenfor Norges grenser.

Lytt gratis