I morgen er alt mørkt Lydbok

5/5

Författare: Sigbjørn Mostue

Lydbok

Introduksjon

I morgen er alt mørkt er en ungdomsbok serie fra Sigbjørn Mostue. Første bok er Brages historie, etterfulgt av Marlens historie og til slutt Når historien slutter. I den første boka i denne serien blir vi bedre kjent med Brage og hans hverdag. Som de fleste andre tenåringsgutter er han forelsket, men selvsagt i en person han ikke har sjans til å bli sammen med, som du får høre I morgen er alt mørkt lydbok.

Norge er kjent som et av verdens beste land å bo i, hvor alle egentlig har det trygt og godt sammenlignet med resten av verden. De er i hvert fall de Brage og vennene hans tror. En dag hører de rykter fra andre siden av jorden om at noe skummelt utfolder seg. Mennesker blir gale, og galskapen brer seg til resten av verden.

I morgen er alt mørkt lydbok gratis leses av Geir Morstad.

Handling: I morgen er alt mørkt

I morgen er alt mørkt viser hva som skjer når et farlig virus sprer seg over hele verden. Vi blir kjent med Brage, som bor i trygge Norge, og lever livet som alle andre tenåringsgutter gjør, hodestups forelsket i en jente han aldri kan ha. Livet er ikke så spennende for Brage og vennene hans, noe de snart kommer til å savne mer enn de tror.

I Japan får vi høre at det sprer seg et livsfarlig virus, som gjør alle som får denne skumle parasitten gale, I morgen er alt mørkt lydbok. Flere millioner mennesker har mistet kontrollen, og angriper alle de møter. De er destruktive, og ser bare ut til å ha en tanke i hodet, nemlig å ødelegge så mye som overhodet mulig, og å spre parasitten.

Hvorfor dette skjer er det ingen som vet, I morgen er alt mørkt lydbok gratis. Det som er klart, er at parasitten sprer seg raskt. De som får parasitten blir kalt forrykte, og sprer seg raskt videre fra Japan til Kina og Australia. Tilbake i Norge er ikke folk bekymret enda, men de følger likevel med på nyhetene.

Etterhvert skjer det uunngåelige I morgen er alt mørkt, til tross for at alle forholdsregler tas, og parasitten MTG ankommer Norge. Som i resten av verden rakner Brages hverdag, og Norge blir snudd opp ned mens parasitten sprer seg til alle landets kanter. Folk gjør det de kan for å holde seg i live, inkludert Brage, som flere ganger er farlig nær å miste livet I morgen er alt mørkt lydbok.

Noen velger å rømme så langt bort som mulig, andre prøver å holde seg skjult bak store barrikader. Brage slutter heller aldri å tenke på Frida, og hvor hun er i dette dramaet.

Om forfatteren: Sigbjørn Mostue

Sigbjørn Mostue er en norsk forfatter født 1969 i Kløfta. Mostue er i dag forfatter på fulltid, men har tidligere jobbet som redaktør i De norske Bokklubbene. Han er utdanne ved Universitetet i Oslo og bor i dag sammen med sin samboer og to barn i Jessheim.

Han har foreløpig skrevet og publisert 15 bøker, hovedsakelig for barn, men også for voksne. I 2012 kom hans første bok for voksne, Operasjon Helena, som også fikk en oppfølger.

Mostues debut Gravbøygen våkner ble publisert i 2005, og var den første i Alvetegnet trilogien, som han også har solgt filmrettighetene til. Mostue vant Arks barnebokpris for debuten sin, og vant også Uprisen i 2015 for boken I morgen er alt mørkt.

Lytt gratis