Hvordan vinne venner Lydbok

4.5/5

Författare: Dale Carnegie

Lydbok

Introduksjon

Hvordan vinne venner: slik får du innflytelse og fremgang lydbok, er en internasjonal bestselger fra Dale Carnegie. Carnegie er en av grunnleggerne av selvhjelpslitteraturen, som er populær over hele verden i dag. Hvordan vinne venner ble først publisert i 1936, men er like aktuell i dag som da den først ble publisert.

Carnegie hadde stor suksess innen selvhjelpskurs, foredrag og bøker, men det er ingen tvil om at Hvordan vinne venner lydbok er hans største suksess. Boken handler enkelt sagt om hvordan man alltid kan kunne bedre sitt liv, både personlig og profesjonelt.

Hvordan vinne venner lydbok gratis gir deg de nødvendige verktøyene for å nyte suksess, og realisere alle drømmer man har, uansett hvilken situasjon man befinner seg i.

Handling: Hvordan vinne venner

Hvordan vinne venner forklarer hvordan man kan sikre seg drømmejobben sin, og hvordan det er mulig å forbedre sin nåværende jobb. Gjennom boken forklarer Dale Carnegie hvordan man kan ta enhver situasjon man befinner seg i, og bruke den til sin egen fordel.

Siden Hvordan vinne venner lydbok ble publisert i 1936 har boken solgt mer enn 15 millioner eksemplar. Dale Carnegie sin bestselger en tidløs klassiker, full av solide råd som har hjulpet flere tusen mennesker, flere av dem svært kjente og suksessfulle i dag, til å oppnå suksess både i karrieren og i sine personlige liv.

Hvordan vinne venner lydbok gratis er uten tvil like relevant som da den kom ut, og Carnegies prinsipper vil hjelpe deg til å leve opp til ditt fulle potensial også i dagens kompliserte og konkurranseutsatte samfunn.

Gjennom Hvordan vinne venner vil leseren eller lytteren lære Carnegies hemmelighet til suksess. Han har seks ulike metoder å enkelt få andre mennesker til å like deg, tolv ulike metoder for å overbevise mennesker om at du har den rette tanken, og også ni ulike metoder til å endre mennesker uten å vekke avsky eller harme blant dem.

Boken gir leseren innsikt i hvordan man kan bruke ulike filosofier og psykologiske teknikker til å oppnå mer suksess rundt andre mennesker. Boken er særlig god for de som kanskje sliter med egen selvtillit, og ikke er veldig komfortable i sosiale situasjoner, som du vil høre i Hvordan vinne venner lydbok.

Boken har også flere eksempler og historien fra mennesker som har brukt boken til å oppnå suksess, som illustrerer at dette er en bok for alle som vil oppnå mer i livet.

Om forfatteren: Dale Carnegie

Dale Carnegie var en amerikansk forfatter som levde fra 1888 til 1955. Carnegie var kjent for sine foredrag og kurs innen selvhjelp, og holdt kurs fokusert på å hjelpe mennesker til å få mer selvtillit. Han debuterte i 1912 med Dale Carnegie Course, som ble veldig populært i sin tid. Han var blant de første til å utforske dette feltet.

Han er i dag kjent over hele verden for sitt bidrag innen selvhjelpslitteratur som følge av hans bok Hvordan vinne venner, som siden den ble publisert i 1936, har holdt seg relevant frem til i dag.

Hans debut som forfatter kom i 1915 med boken Art of Public Speaking. Andre kjente bøker fra Carnegie inkluderer blant andre Lincoln the Unknown, en biografi om president Abraham Lincoln, og Little Known Facts About Well Known People.

Lytt gratis