Hverdagspsyk Lydbok

3.6/5

Författare: Rebekka Egeland & Carina Poulsen

Lydbok

Introduksjon

Hverdagspsyk er en bok som gir leseren eller lytteren muligheten til å få bedre eller økt kunnskap om hverdagspsykologi. Boken er skrevet av to psykologer, Rebekka Egeland og Carina Poulsen, og skrevet på et vis som gjør det enkelt for folk uten mye kunnskap om psykologi til å forstå hvordan ulike verktøy kan hjelpe deg i hverdagen.

Gjennom Hverdagspsyk lydbok hører vi om ulike utfordringer alle mennesker møter i hverdagen, og boken kommer med råd om hvordan disse ulike utfordringene kan overkommes ved hjelp av ulike verktøy og metoder.

Hverdagspsyk lydbok gratis er en bok som vil være til hjelp for alle som leser eller lytter til den, og vil kunne bidra til økt forståelse av hvordan man bedre fungerer i hverdagen.

Handling: Hverdagspsyk

Hverdagspsyk er skrevet for å være et hjelpemiddel for de som kanskje sliter i hverdagen, men også de som er på jakt etter økt innsikt i hvordan et menneskes erfaringer i livet er med på å forme deg som person, og i hvilken grad tidligere erfaringer har en effekt på hvordan du opplever hverdagen.

I løpet av Hverdagspsyk lydbok vil du bli bedre kjent med ulike begrep som brukes innen hverdagspsykologi, som vil bli forklart på en måte som gjør det enkelt for alle å forstå. Boken har mye faglig innhold og faglige begrep som vil være ukjent for folk flest, men forfatteren gjør disse begrepene overkommelige, og ledere leseren eller lytteren gjennom hva det egentlig betyr.

Motgang er en del av alle menneskers liv, som vi vil høre i Hverdagspsyk lydbok gratis. Alle mennesker er selvsagt forskjellige, og vil takle ulike ting og utfordringer de møter på i hverdagen på forskjellige vis. Boken gir deg en oversikt over de ulike verktøyene du til enhver tid besitter, og som kan hjelpe deg med å takle motgang og utfordringer du møter på i hverdagen.

Gjennom Hverdagspsyk vil leseren eller lytteren bli bedre kjent med seg selv, og få økt forståelse for hvordan vekten av den emosjonelle bagasjen alle har i livet enklere kan løftes. Boken gir deg muligheten til å overkomme ting som stress, angst og negative tanker du ofte har i hverdagen, og som veier tungt på skuldrene dine.

Hverdagspsyk lydbok leses av Rebekka Egeland, Carina Poulsen i tillegg til Peder Kjøs.

Om forfatteren: Rebekka Egeland & Carina Poulsen

Rebekka Egeland er en norsk psykolog og forfatter. Egeland er utdannet klinisk psykolog, og studerte ved Universitetet i København. Hun har senere spesialisert seg innen MBSR, eller Mindfulness Basert Stress Reduksjon, i Amerika. Egeland er forfatter av flere bøker innen selvhjelps sjangeren, og tilbyr flere ulike tjenester til både privatpersoner og næringslivet innen psykologi.

Carina Poulsen er en norsk psykolog og forfatter. Hun er utdannet klinisk psykolog, og jobber som selvstendig næringsdrivende. Poulsen er forfatter av flere bøker innen psykologi, blant annet Hverdagspsyk, som hun skrev sammen med psykolog Rebekka Egeland. Hun tilbyr en rekke ulike tjenester innen psykologi til både enkelt personer og næringslivet, inkludert ulike typer kurs og foredrag.

Lytt gratis