Høy på deg sjæl - Endorfin som medisin Lydbok

4/5

Författare: Aili Hannisdal

Lydbok

Introduksjon

Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin er en bok skrevet av lege Aili Hannisdal, som spesialiserer seg på psykiatri og kroppens eget dop, endorfin. Gjennom Høy på deg sjæl lydbok tar hun leseren med på en reise for å øke forståelsen for hva endorfin faktisk gjør med kroppen din.

De som ikke vet mye om hvilken effekt endorfin har på kroppen din vil derfor kunne få en introduksjon til hvor mye positive effekter kroppens naturlige dop kan ha på deg og livet ditt. Hvordan det er mulig for kroppen din å produsere dop, hører du mer om gjennom Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin lydbok.

I Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin lydbok gratis blir leseren derfor introdusert til hvordan selve hjernen fungerer, og hvordan man kan benytte endorfiner til å få seg en bedre hverdag.

Høy på deg sjæl - Endorfin som medisin: Handling

Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin er en bok som gir leseren bedre forståelse for hvordan det er mulig for kroppen å produsere sitt eget dop. Det er faktisk mulig å bli høy på seg selv, noe man kan benytte seg av til å få flere positive effekter gjennom hverdagen. Forfatter Hannisdal, som er lege, gir leseren derfor en introduksjon i hva dette stoffet er, og hva det gjør med selve kroppen i Høy på deg sjæl lydbok gratis.

For å forstå hva endorfiner er, gir forfatteren leseren en introduksjon i hvordan hjernen faktisk fungerer, og hva dette magiske stoffet gjør med hjernen. Som praktiserende, utdannet lege, som spesialiserer seg innen psykiatri, har forfatter Hannisdal bred faglig kompetanse til å kunne gi lesere en gjennomgang i hvordan alt dette henger sammen. Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin lydbok er en bok som gjennom enkelt språk forklarer veldig kompliserte funksjoner, takket være forfatteren.

Hvordan man kan benytte endorfiner til egen nytte er et av hovedområdene i Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin lydbok gratis, som vil hjelpe deg til å få en bedre hverdag. Bruk av endorfiner vil kunne føre til en drastisk økning av egen produktivitet og livskvalitet. Dette vil dermed kunne føre til en bedre hverdag for de som ønsker dette.

Gjennom Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin vil leseren bli bedre kjent med sin egen kropps funksjoner, og hvordan man benytter seg av disse unike funksjonene best mulig. Det er faktisk mulig å være naturlig høy på seg selv, hvordan dette er mulig får du vite i Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin lydbok.

Om forfatteren: Aili Hannisdal

Aili Hannisdal er en norsk lege og forfatter. I tillegg til å være utdannet lege, er hun også aktiv innen flere andre områder, blant annet som foredragsholder, hvor hun ofte kombinerer sin kompetanse og erfaringer til å gi råd til andre mennesker. Som lege er Hannisdal svært interessert i medisin, hjernens funksjoner, også kjent som nevrovitenskap, og psykologi. Alt dette har hun kombinert til å markedsføre seg selv som grunder, med navnet endorfinlegen.

Hannisdal har publisert boken Høy på deg sjæl – Endorfin som medisin, hvor hun gir lesere en introduksjon til hvordan man best benytter seg av kroppens egen funksjon til å produsere en naturlig dop kjent som endorfin.

Lytt gratis