Hjerte og sinn Lydbok

4/5

Författare: Maeve Binchy

Lydbok

Introduksjon

Hjerte og sinn er en bok fra den kritikerroste og prisvinnende irske forfatteren Maeve Binchy. I denne boken blir vi bedre kjent med Clara Casey, som jobber som hjertespesialist, og nettopp har sikret seg ny jobb. Hun blir også hjemsøkt av sin tidligere ektemann, som vil ha noe fra henne.

I Hjerte og sinn lydbok blir vi også kjent med Claras to døtre, som etter å ha vært eksemplariske gjennom barndommen og ungdomstiden, nå ikke alltid gjør som Clara vil, til henne store frustrasjon.

Hjerte og sinn lydbok gratis har også flere kjente karakterer fra Binchys tidligere verk. Det betyr at det selvsagt også blir gjensyn med spisestedet Quentins.

Handling: Hjerte og sinn

I Hjerte og sinn møter vi Clara Casey. Hun har mer enn nok å drive med for tiden. Døtrene hennes Adi og Linda var helt eksemplariske gjennom de normalt trøblete og beryktede tenåringsårene som ofte byr på flere problemer. Nå er situasjonen veldig annerledes. Adi kjemper alltid for noe, enten det er hvaler eller annen dyrevelferd, mens Linda går fra et mislykket forhold til et annet, til Claras store frustrasjon.

Som om dette ikke var nok for Clara i Hjerte og sinn lydbok, har hun også en veldig krevende jobb som hjerte spesialist, og er har nettopp fått seg ny jobb, i tillegg til at hennes tidligere ektemann vil ha noe fra henne. For Ania er det et mirakel å møte Clara Casey. Hun hadde aldri planer om å forlate Polen, men kanskje er en ny jobb og et nytt land akkurat det hun trenger midt i hjertesorgen?

Declan ser frem til å starte ved klinikken, men det som i utgangspunktet bare skulle være en seks måneders lang jobb vil gi ham langt mer enn han hadde planlagt i Hjerte og sinn lydbok gratis. Vi møter også Brian Flynn, som er prest, og får hele hverdagen og livet snudd opp ned når ryktet hans blir truet, i tillegg til den vakre sykepleieren Fiona, som ikke blir kvitt sin trøblete fortid.

Hjerte og sinn er en bok hvor det blir gjensyn med flere karakterer fra forfatterens tidligere verk, i tillegg til å selvsagt også møte en rekke nye interessante personer. De som er kjent med forfatterens tidligere verk vil også få et gjensyn med Quentins i Hjerte og sinn lydbok.

Om forfatteren: Maeve Binchy

Maeve Binchy var en irsk forfatter som levde fra 1939 til 2012. Hun er en av Irlands mest kjente og elskede forfattere gjennom tidene, og har solgt mer enn 40 millioner bøker over hele verden, som er oversatt til 37 forskjellige språk. Hun har toppet bestselgerlister i flere land, og ble stemt frem til en tredje plass under verdens bokdag i 2000.

Binchy debuterte som forfatter i 1970 med boken My First Book, som er en samling av flere av hennes avis artikler fra sin karriere som journalist. Etter hennes debut har Binchy publisert et stort antall bøker, inkludert Hjerte og sinn. Hun har vunnet en rekke prestisjefylte priser, blant annet British Book Award for Lifetime Achievement.

Lytt gratis