Hjemmets lune rede Lydbok

3.7/5

Författare: Cara Hunter

Lydbok

Introduksjon

I Hjemmets lune rede forsvinner den 8 år gamle Daisy sporløst fra en fest. Ingen vet hvor hun er, og de er også usikre på om hun i det hele tatt var på festen, siden et annet barn hadde samme kostyme som henne.

Politiinspektør Adam Fawley får ansvar for saken, og starter med å snakke med Daisy sine foreldre, Sharon og Barry. Saken utvikler seg fort til å bli en større utfordring enn han kunne forestilt seg i Hjemmets lune rede lydbok.

Det viser seg nemlig at ingenting er som det ser ut som på overflaten i Hjemmets lune rede lydbok gratis. Adam Fawley må derfor bruke all sin erfaring for å løse denne utfordrende saken.

Hjemmets lune rede: Handling

Når den 8 år gamle jenta Daisy Mason blir meldt savnet, blir etterforsker Adam Fawley satt på saken sammen med resten av enheten. Daisy var sist sett på en grillfest i nabolaget, hvor hun hadde på seg et blomstret kostyme. Det viser seg etterhvert at barnet som ble avbildet i kostymet var et annet barn i Hjemmets lune rede. Det betyr at Daisy aldri var på grillfesten, som betyr at hun forsvant mye tidligere enn først antatt.

I Hjemmets lune rede lydbok tar det ikke lang tid før etterforsker Adam Fawley retter mistanken mot Daisy sine egne foreldre, Barry og Sharon. Det viser seg at de to har en rekke mørke hemmeligheter de har holdt skjult bak den perfekte fasaden de har konstruert. Mason familien er alt annet enn det de har utgitt seg for å være. Sharon skjuler seg bak en mørk fasade, og Barry har flere avskyelige hobbyer.

Når familien sine hemmeligheter blir kjent for resten av verden, blir de raskt dømt av samfunnet, som er sikre på at de er skyldig i sin egen datter sin forsvinning i Hjemmets lune rede lydbok gratis. Likevel er det flere ubesvarte spørsmål i saken, hovedsakelig hva som har skjedd med Daisy. Ble hun kidnappet? Rømte hun selv fra familie hjemmet? Eller har hun blitt drept? Og er hennes egne foreldre skyldige?

Gjennom Hjemmets lune rede tar historien og saken om den savnede jenta flere uventede vendinger, i en historie som tar leseren med på en spennende reise. Hjemmets lune rede lydbok er første bok i serien om detektiv Adam Fawley.

Om forfatteren: Cara Hunter

Cara Hunter er en engelsk forfatter. Hun bor og jobber i Oxford, hvor hun har etablert seg som en av Englands mest populære krim forfattere i nyere tid. Hun er utdannet ved Oxford University, hvor hun studerte engelsk litteratur, og har en doktorgrad. Hun spesialiserer seg på krim sjangeren, hvor hun har høstet mye ros for sine mysterieromaner.

Best kjent er Cara Hunter for sin serie om detektiv Adam Fawley, som hun debuterte med i 2018 med boken Hjemmets lune rede. Hun har senere publisert hele seks bøker totalt i serien om detektiven som nylig mistet sitt eget barn.

Lytt gratis