Hemmelig begravet Lydbok

4.2/5

Författare: Viveca Sten

Lydbok

Introduksjon

Hemmelig begravet er den tiende boken i den suksessfulle krimserien Mordene i Sandhamn, fra den anerkjente forfatteren Viveca Sten. Denne gangen blir to eldre, uløste forsvinningssaker saker gjenåpnet, sammen med et helt tiår med hemmeligheter på Sandhamn.

Thomas Andreasson blir sent til Sandhamn for å etterforske funnet av et skjelett i Hemmelig begravet lydbok. Hans beste venn, Nora Linde, klarer ikke å motstå fristelsen til å bistå når han jobber med saken.

Nora har flere personlige grunner til å involvere seg i saken, noe som kommer frem etterhvert i Hemmelig begravet lydbok gratis. Hennes egen fortid hjemsøker Nora i denne historien, noe en morder også bestemmer seg for å gjøre i dette gripende dramaet.

Handling: Hemmelig begravet

I Hemmelig begravet blir en kvinnes levninger funnet på en ubebodd øy i Sandhamn skjærgården. Det er Thomas Andreasson som får ansvaret med å etterforske saken på den idylliske øya. Likevel bestemmer hans beste venn, Nora Linde, seg for å involvere seg, hun klarer bare ikke motstå fristelsen.

Nora Linde har ikke jobbet siden hennes siste sak tok en mørk vending, og Nora er hjemsøkt av mareritt, plaget av depresjon og full av skyldfølelse i Hemmelig begravet lydbok. Ekteskapet hennes har begynt å slå sprekker, og stoltheten hennes forsvinner gradvis. Det er nettopp derfor Nora er fast bestemt på å gjøre sitt beste i denne saken, og komme til bunns i mysteriet, for hennes egen skyld.

Bevisene i saken knytter etterhvert to uløste, såkalte cold cases, til det grusomme funnet på øya. Begge disse sakene involverer kvinner som har vært savnet i ti år. Nora er derfor fast bestemt på å avdekke mysteriet og hemmelighetene noen har prøvd å begrave i Hemmelig begravet lydbok gratis. Hva var det egentlig som skjedde, som førte til at noen ville gjemme sannheten?

Senere i Hemmelig begravet møtes de to gamle sakene. Nora følger et spor av hevn, utpressing og forræderi. Mens hun følger sporene blir hun holdt under oppsikt, uten at hun selv er klar over det, av noen som er fast bestemt på å stoppe henne. For å frigjøre seg selv fra sin egen ødeleggende, mørke fortid, og for å unnslippe morderen, må Nora igjen navigere seg igjennom mørket i Hemmelig begravet lydbok.

Om forfatteren: Viveca Sten

Viveca Sten er en svensk forfatter og advokat født 1959 i Stockholm. Hun er utdannet jurist fra Stockholm Universitet, og har senere sikret seg en MBA fra Stockholm School of Economics. Sten har i løpet av sin karriere, ved siden av å være en suksessfull advokat, også jobbet hos både SAS og PostNord.

Sten debuterte som forfatter i 2008, og har siden 2011 fokusert på å være forfatter på fulltid. Hun er best kjent for sin krimserie Mordene i Sandhamn, som foreløpig består av 10 bøker, inkludert Hemmelig begravet. Handlingen i serien er lagt til Sandhamn, hvor Sten og hennes familie tilbrakt store deler av livet. Mordene i Sandhamn har også blitt produsert som tv serie, og består foreløpig av hele 5 sesonger.

Lytt gratis