Hekta på et håp om kjærlighet Lydbok

4.4/5

Författare: Nora Skaug & Sissel Gran

Lydbok

Introduksjon

Hekta på et håp om kjærlighet gir deg innblikk i Noras hverdag, og hennes forhold til Frank, som hun treffer på fest og innleder et forhold til. Nora sliter med å forstå seg på Frank, og vet ikke helt hvordan hun skal forholde seg til hverken han eller forholdet deres. Boken forteller om hvordan Nora opplever en såkalt hekt, eller et ulykkelig kjærlighetsforhold.

Hekta på et håp om kjærlighet lydbok forteller den sanne historien om forfatter Noras ulykkelige romanse med Frank. Første del av boken gir deg innblikk i hvordan forholdet utløp seg fra Noras synspunkt, og alle tankene som løp gjennom hodet hennes i denne tiden.

I andre del av Hekta på et håp om kjærlighet lydbok gratis analyserer psykolog Sissel Gran Noras historie, og deler hennes tanker rundt et såkalt hekt, hvor man er hektet på et annet menneske. Etterhvert forteller også Frank sin del av historien, og man får dermed hele historien bak forholdet.

Handling: Hekta på et håp om kjærlighet

I Hekta på et håp om kjærlighet blir leseren kjent med Nora. Nora treffer Frank på fest, og de to innleder et forhold. Nora innser fort at hun er hekta på Frank, og det påvirker resten av hverdagen hennes. Hun sliter med å forstå seg på Frank og hva han er ute etter, noe som gir henne flere søvnløse netter i løpet av de 5 månedene forholdet varer.

Nora, som forteller historien i Hekta på et håp om kjærlighet lydbok, går gjennom en berg og dalbane av følelser gjennom hele forholdet deres. Når ting går bra, og hun tror at Frank vil ha henne, er alt fantastisk. Nora er håpefull om at ting vil ordne seg, og er hektet på håpet om et ekte kjærlighetsforhold til Frank.

Håpet om et langvarig forhold til Frank blir etterhvert altoppslukende, og Nora er skamfull over at hun tydeligvis ikke er nok for Frank. I Hekta på et håp om kjærlighet venter Nora stadig på at han enten skal ringe eller banke på døren, og alt plutselig er i orden. Frank er jo fantastisk når de er sammen, og han gir henne den oppmerksomheten og kjærligheten hun streber etter.

Hekta på et håp om kjærlighet lydbok gratis viser hvordan det er å befinne seg i et forhold hvor de to partene har veldig forskjellige tolkninger og forhåpninger til hva forholdet faktisk innebærer. Hvordan forholdet mellom Nora og Frank utvikler seg over tid, med analyser fra psykolog Sissel Gran, gjør premisset for denne boken veldig interessant.

I et samfunn hvor hyppig partner hopping er normalt og akseptert er det utfordrende for de som er håpefulle om å finne kjærligheten, noe som er tydelig i Hekta på et håp om kjærlighet lydbok. Sissels tanker og teorier knyttet til dette, og hvordan du kan gjenkjenne om du befinner deg i et sikt usunt forhold, er god lesning for de som leter etter kjærlighet.

Om forfatteren: Nora Skaug og Sissel Gran

Nora Skaug er en norsk tekstforfatter, manusredaktør og oversetter født i 1961. Hennes første bok, Smottetass og fjellheksen Izis ble utgitt i 2002. Hun har tidligere jobbet i musikkbransjen, hvor hun har komponert musikk i tillegg til å skrive låter.

Sissel Gran er en norsk psykolog, foredragsholder, skribent og forfatter, født i 1951. Hun er utdannet psykolog ved universitetet i Oslo. Hun har utgitt 5 forskjellige bøker, inkludert Hekta på et håp om kjærlighet, som hun skrev sammen med Nora Skaug. Gran har i dag egen klinikk i Oslo hvor hun jobber. Hun vant i 2005 Åsa Gruda Skards pris innen psykologi.

Lytt gratis