Hannah Lydbok

3.5/5

Författare: Nick Alexander

Lydbok

Introduksjon

I Nick Alexander sin bok Hannah blir vi presentert med et stort dilemma, som uten tvil ville satt de fleste av oss i en interessant klemme. Hva ville du gjort om ditt livs første kjærlighet kom tilbake og tilbyr deg alt du noensinne har drømt om i livet?

I Hannah lydbok får vi innsikt i hvordan dette scenariet utspiller seg for en kvinne, Hannah, som egentlig er veldig fornøyd med livet. Hun er nå 38 år gammel, lykkelig gift og mor til hennes sønn Luke som er 11 år gammel.

Hannah lydbok gratis forteller historien om en kvinne som har akseptert det livet hun lever, og gitt opp de drømmene hun hadde tidligere. Hva skjer når hun får muligheten til å drastisk endre livet sitt?

Handling: Hannah

Hannah er 38 år gammel. Hun har vært lykkelig gift med Cliff i 15 år, og de har et stabilt, godt ekteskap sammen. Hennes største glede i livet er deres 11 år gamle sønn Luke. Som de fleste hadde også hun drømmer og ambisjoner da hun var yngre, men som de fleste har også hun lagt disse bort og glemt dem. Hun fokuserer heller på nåtiden, og alt det hun har å være takknemlig for i livet sitt.

Den første delen av livet hennes har kanskje ikke vært helt som hun hadde ønsket da hun var yngre, og har ikke hatt like mye spenning som hun hadde sett for seg. Men det er ganske normalt for de fleste, er noe hun ofte tenker og minner seg selv om i Hannah lydbok.

Hannah klarer å overtale ektemannen Cliff til å leie en villa i den sørlige delen av Frankrike en sommer, sammen med hennes søster Jill og deres homofile venn Tristan. Hun ser ikke for seg noe annet enn en avslappende, hyggelig sommer sammen med de hun er mest glad i. Likevel har alle en fortid, noe som også kommer frem i Hannah lydbok gratis.

En dag får hun en telefon fra fortiden, og som vil snu hverdagen til Hannah opp ned. Hennes første kjærlighet er på vei til villaen. De får henne til å sette spørsmålstegn ved hele livet hennes, og også hennes ekteskap i Hannah lydbok. Hun får flere valg hun må ta, alle disse valgene vil ha en stor innvirkning på hennes fremtidige lykke i livet. Hva vil hun gjøre?

Om forfatteren: Nick Alexander

Nick Alexander er en engelsk forfatter født 1964 i kystbyen Margate i England. Han har vært bosatt i det sørlige Frankrike siden tidlig på nittitallet. Her brukte han over et tiår på å skrive debut boken sin, et prosjekt han gav opp flere ganger.

Alexandres første bok, 50 Reasons to Say Goodbye, ble publisert i 2004. Da Alexander først startet som forfatter selv publiserte han alle sine bøker, før han senere har blitt utgitt av blant andre Bastion Forlag i Norge.

Nick Alexander har solgt over to millioner eksemplarer av sine bøker, og de er oversatt til ni ulike språk, inkludert norsk. Flere av bøkene hans, inkludert Hannah, har toppet bestselgerlister i Storbritannia.

Lytt gratis