Hagene i Italia Lydbok

3.9/5

Författare: Erica James

Lydbok

Introduksjon

Hagene i Italia er en historie fra den bestselgende forfatteren Erica James. Handlingen i boken er lagt til Comosjøen i Italia, et område Erica James er godt kjent med, siden hun selv bor her i store deler av året. Comosjøen er også en gjenganger i flere av hennes bøker.

Gjennom Hagene i Italia lydbok hører vi hvordan flere deltagere blir med på en tur til Comosjøen, etter å ha funnet en brosjyre som lover å vise dem noen av de vakreste hagene i hele Italia i løpet av turen.

I løpet av Hagene i Italia lydbok gratis blir vi kjent med karakterene som blir med på turen, av ulike grunner. Turen blir ikke helt som de hadde forventet, og det skjer flere uventede ting i løpet av historien.

Handling: Hagene i Italia

I brosjyren til en tur til Comosjøen lover de som deltar muligheten til å besøke noen av de mest fortryllende og vakre hagene i nærheten av Comosjøen i Italia. For Lucy gir denne turen henne muligheten til mer enn å bare besøke vakre hager i et av verdens vakreste områder, i Hagene i Italia. Comosjøen er nemlig hvor faren hennes bor, en far hun ikke har sett siden hun selv var en ung tenåring.

Den nylig gifte Helen og hennes rike ektemann har nettopp flyttet inn i deres vakre hjem, Old Rectory. Siden mannen hennes stadig vekk er bortreist på grunn av jobb, bestemmer Helen seg for å dedikere fritiden sin til å se etter hagen som var den forrige eierens store glede og stolthet. Hun innser for at hun trenger hjelp i Hagene i Italia lydbok, og bestemmer seg for å melde seg inn i en lokal hageklubb.

Conrad har ingen interesse i hagearbeid, som vi hører i Hagene i Italia lydbok gratis. Han har vært enkemann i fem år, og bruker hverdagen til å se etter hans eldre onkel Mac. Når Mac viser interesse for turen til Comosjøen, blir den motvillige Conrad med på turen, siden Mac insisterer på at han ikke reiser uten nevøens selskap i Hagene i Italia.

De tror alle at de har en avslappende, rolig og hyggelig tur foran seg, uten noen form for drama. De viser seg fort at denne turen ikke blir helt som de hadde forventet i Hagene i Italia lydbok, og at reisen er full av uventede hendelser.

Om forfatteren: Erica James

Erica James er en britisk forfatter født 1960 i Surrey. Hun debuterte i 1996 med boken A Breath of Fresh Air, og har totalt publisert 20 bøker så langt i karrieren. Erica James ble i 2006 tildelt prisen Romantic Novel of the Year Award fra den engelske litterære organisasjonen The Romantic Novelists’ Association for boken Hagene i Italia.

James bestemte seg for å bli forfatter etter å ha deltatt på et kreativt skrivekurs arrangert av den veldedige organisasjonen Arvon Foundation. Hun finner ofte inspirasjon til karakterene hun skriver om i hverdagen, og elsker å snakke med fremmede i håp om å avdekke interessante historier hun kan skrive om i bøkene sine.

Lytt gratis