Gullburet Lydbok

4/5

Författare: Camilla Läckberg

Lydbok

Introduksjon

I Gullburet møter vi Faye, som har alt hun noen gang har ønsket seg. Faye og hennes drømmemann har en datter de elsker mer enn noe annet sammen, og bor sammen i en fantastisk leilighet i Stockholm. Faye er likevel plaget av vonde minner fra fortiden, som stadig overskygger hennes nye liv.

I Gullburet lydbok hører vi hvordan Faye gav opp sitt eget liv for Jack, og gav opp sine egne drømmer for å være sammen med mannen sin. Det er et valg hun kan leve med, helt til det utenkelige skjer, og Jack svikter henne.

Videre i Gullburet lydbok gratis blir vi vitne til Fayes jakt på hevn over Jack, som tok fra henne alt. Hun er derfor fast bestemt på å sørge for at han får som fortjent.

Handling: Gullburet

I Gullburet blir vi kjent med Faye. Hun har kjent Jack helt siden de var studenter sammen når de studerte bedriftsledelse. Jack er født inn i en rik familie, og har gjennom hele livet sitt alltid fått alt servert med sølvskje. Han er den evige godgutten som ikke kan gjøre noe feil, og som er elsket av både familie, venner og nye mennesker han møter.

Jack er dermed Fayes rake motsetning, siden hun alltid har måttet jobbe hardt for alt i livet, og samtidig stadig jobber for å begrave hennes mørke fortid og oppvekst. Når Jack trenger hjelp til å starte et nytt firma, bestemmer Faye seg for å si opp studiet slik at hun kan jobbe som servitør på dagtid og hjelpe ham med hans nye firma på natten i Gullburet lydbok.

Jacks nye firma gjør det etterhvert svært godt, og Faye og Jack får et barn sammen. Faye blir derfor hjemmeværende mor til deres datter, hvor hun og familien har mer penger enn hun noen gang kunne drømt om. Likevel er hun mer og mer fjernet fra det livet hun hadde sett for seg, når hun gav opp sine egne drømmer og ambisjoner for å hjelpe Jack i Gullburet lydbok gratis.

Etterhvert begynner Jack å behandle Faye dårlig, og uten respekt, samtidig som han har glemt alt hun har foret for han. Når Faye finner ut at han har en affære bak ryggen hennes, rakner fasaden de har levd bak frem til nå i Gullburet.

Faye er fast bestemt på å hevne seg på mannen som tok alt fra henne i Gullburet lydbok. Historien er full av svik, hemmeligheter og en kvinnes jakt på brutal hevn.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er en svensk forfatter født 1974. Hun er utdannet økonom fra Gøteborg Universitet, men har siden sin debut i 2003 vært forfatter på fulltid. Før hun bestemte seg for å satse på en karriere som forfatter jobbet hun innen markedsføring, hvor hun hadde en direktør rolle.

Läckberg har solgt over 26 millioner eksemplarer av sine bøker, og de har blitt oversatt til mer enn 40 forskjellige språk, og har blitt solgt i mer enn 60 ulike land. Hun har vunnet flere prestisjefylte priser for sitt forfatterskap, inkludert Grand Prix de Litterature Policiere og SKTF Årets forfatter.

Camilla Läckberg er best kjent for sine bidrag innen krimsjangeren, hvor flere av hennes bøker har inspirert og blitt produsert som både film og tv serie. Hennes bok Gullburet var den mest solgte boken i Sverige når den ble publisert i 2019.

Lytt gratis