Green River-morderen Lydbok

3.4/5

Författare: Orage

Lydbok

Introduksjon

Green River-morderen lydbok er en del av den populære serien Seriemordere fra forlaget Orage. I denne delen av serien tar de for seg en av Amerikas verste seriemordere gjennom tidene, Gary Ridgway, kjent som Green River-morderen.

I boken hører vi om hvordan denne mannen i løpet av flere år, hovedsakelig på 80 tallet, drepte minst 49 kvinner, før han etterhvert ble arrestert i 2001, og senere dømt i 2003 for de nevnte 49 drapene, selv om det totale antallet ofre sannsynligvis er høyere.

Hvordan gikk Gary Ridgway fra å være en populær og godt likt person, til å drepe en rekke uskyldige unge kvinner, er sentralt i Green River-morderen lydbok gratis, i tillegg til hva som førte til at han endelig ble tatt.

Handling: Green River-morderen

Green River-morderen er en bok som tar for seg en av saken til en av Amerikas verste seriemordere gjennom tidene, som gikk fri i flere år før han endelig ble tatt. Mannen som er ansvarlig for de mange drapene heter Gary Ridgway, og er i dag dømt for å ha drept totalt 49 uskyldige kvinner, de fleste av dem veldig unge. Det er fremdeles veldig sannsynlig at det totale antall ofre er betraktelig høyere.

Gjennom Green River-morderen lydbok hører vi historien om en ung mann som var svært godt likt, og veldig sosial, til tross for en trøblete oppvekst. Moren hans var veldig streng med både han og resten av familien gjennom oppveksten, og det har senere blitt sagt at han ikke liker kvinner delvis på grunn av forholdet til moren. Etterhvert begynte Ridgway å drepe ukjente, uskyldige kvinner, ofte unge sex arbeidere og kvinner som hadde rømt hjemmefra.

Gjennom 80 og 90 tallet drepte han, ifølge politiet, minst 71 unge kvinner, etter å hatt samleie med dem. Green River-morderen lydbok gratis forteller den grusomme historien om hvordan han gjorde dette uten å bli tatt, selv om han også var mistenkt i saken på 80 tallet, men bestod en løgndetektor test. Det var derfor først i 2001 at han igjen ble dratt inn i saken, og etterhvert tilsto hva han hadde gjort.

Green River-morderen vet ikke selv nøyaktig hvor mange kvinner han har drept, siden han har mistet tellingen, men vil uansett tilbringe resten av livet sitt i fengsel. I Green River-morderen lydbok får lytteren en historie som ofte er vanskelig å høre på, på grunn av de grusomme handlingene som begås.

Om forfatteren: Orage

Orage er et nordisk forlag som spesialiserer seg på digitale utgivelser av bøker og annet materiale. De publiserer og gir ut både bøker, magasin og en rekke andre spennende produkter. Selv om de for øyeblikket satser stort innen digital publisering, som ved lydbøker som Green River-morderen, publiserer de likevel også på papir.

De er operative i både Norge, Danmark, Sverige og Finland, og tilbyr også en rekke internasjonale produkter, som for eksempel TopGear og Animal Planet. De er også ansvarlige for alt nordisk innhold på det globale nettstedet techradar. De er også kjent i Norge for å publisere Ny Vitenskap.

Lytt gratis