Gratis og uforpliktande verdivurdering Lydbok

4.3/5

Författare: Marit Eikemo

Lydbok

Introduksjon

Gratis og uforpliktande verdivurdering er en bok fra den kritikerroste forfatteren Marit Eikemo, som igjen kommer med en vurdering av samtidens norske samfunn, og tar opp noen av utfordringene vanlige mennesker står overfor i hverdagen.

I Gratis og uforpliktande verdivurdering lydbok møter vi Hanne, som bor sammen med sin ektemann Andreas og deres to små barn i det som hun selv er sikker på er blant verdens minste leiligheter. Alle vennene hennes har store hus og nyter hverdagen med eldre barn enn hun selv har.

En dag i Gratis og uforpliktande verdivurdering lydbok gratis finner hun endelig drømmehuset på finn.no, som vil sørge for at alt endelig ordner seg. Hun må bare skaffe nok kapital til å sikre drømmen før det er for sent.

Handling: Gratis og uforpliktande verdivurdering

Hanne er en godt voksen kvinne. Hun er gift med Andreas, og sammen har de to veldig små barn på 3 og 5 år, selv om hun selv har passert 40. På papiret har hun jo derfor det meste mennesker lengter etter i livet, inkludert egen leilighet og en stabil jobb hun har hatt i over 20 år. Likevel kommer det fort frem at Hanne ikke er lykkelig i Gratis og uforpliktande verdivurdering.

Problemet er at Hanne ikke når opp til målestokken vennene hennes har satt. Leiligheten hun og familien bor i er veldig liten, trang og ikke noe særlig å skryte av. Jobben er jo heller ikke akkurat det hun hadde sett for seg etter endt studie, hun har vel aldri hatt en interesse i analysebyrået hun jobber for i Gratis og uforpliktande verdivurdering lydbok? Hun ventet også i lengste laget før de fikk barn, vennenes barn er allerede oppvokst.

Hverdagen er derfor ikke helt som hun en gang hadde forestilt seg, helt til hun en dag finner drømmehuset på finn.no. Om hun bare sikrer seg dette huset, som kan sammenlignes med vennene sine villaer, vil alt ordne seg, og hun og Andreas vil igjen bli lykkelige i Gratis og uforpliktande verdivurdering lydbok gratis. Så snart de klarer å sikre nok penger til å vinne budrunden vil alt endelig bli som hun alltid har drømt, tenker Hanne.

Gratis og uforpliktande verdivurdering gir leseren eller lytteren innblikk i hverdagen til Hanne, som jager det samme drømmene og idealene som de aller fleste i samfunnet gjør. Men vil hun og Andreas virkelig bli lykkelige sammen om de sikrer seg drømmehuset? Gratis og uforpliktande verdivurdering lydbok gir en vurdering av de idealene samfunnet generelt er enige om er bra, men er det egentlig det?

Om forfatteren: Marit Eikemo

Marit Eikemo er en norsk forfatter født 1971 i Odda. Ved siden av jobben som forfatter jobber hun også som magasin redaktør, journalist og tekstforfatter. Som journalist har Eikemo jobbet for en rekke kjente aviser i Norge, inkludert Bergens Tidende. Som redaktør har Eikemo blant annet jobbet for Forlagshuset Vigmostad & Bjørke.

Som forfatter debuterte Eikemo i 1999 med boken Her, no – Møte med unge menneske. Etter debuten har hun publisert en rekke andre bøker, inkludert Gratis og uforpliktande verdivurdering, Team Tuva, Alt inkludert og Mellom oss sagt. Hun har mottatt en rekke priser for sitt litterære verk, inkludert Amalie Skram prisen og Nynorsk litteraturpris.

Lytt gratis