Gracies hemmelighet Lydbok

4.5/5

Författare: Santa Montefiore

Lydbok

Introduksjon

Gracies hemmelighet er en ny bestselger fra Santa Montefiore. I boken blir vi kjent med tre generasjoner fra Burton familien. Bestemor Gracie, hennes datter Carina og hennes barnebarn Anastasia.

I Gracies hemmelighet lydbok kommer det tydelig frem at de tre kvinnene ikke tilbringer mye tid sammen, og egentlig ikke kjenner hverandre i det hele tatt. Gracie er enke, og Carina har det for travelt med jobb i London til å tilbringe tid med hverken sin mor eller datter Anastasia.

En dag bestemmer Gracie seg for å gjøre noe med denne situasjonen, og bruker sparepengene sine på et kokkekurs i Toscana, og bestemmer seg for å ta med seg sin datter og barnebarn på tur her. Videre i Gracies hemmelighet lydbok gratis kommer det frem at det ikke er første gang Gracie har vært i Toscana.

Handling: Gracies hemmelighet

I Gracies hemmelighet møter vi Gracie Burton. Hun er en pensjonert bestemor, som bor et veldig stille liv i Devon, på landsbygda i England. Hun er enke, og bor derfor alene, uten mye selskap fra andre. I løpet av de siste 40 årene har hun nesten aldri vært utenfor landsbyen, og er fornøyd med det.

Gracie har en datter, Carina. Hun bor i London, hvor hun er en svært suksessfull og travel bedriftsleder med eget firma. Hun har veldig lite tid til overs for hennes 17 år gamle datter Anastasia, som studerer borte på internatskole. Enda mindre tid til overs har hun for hennes gamle mor i Devon i Gracies hemmelighet lydbok.

De tre kvinnene, tre generasjoner av samme familie, kjenner hverandre derfor egentlig veldig dårlig. En dag kommer Gracie over et tilbud hun ikke klarer motstå. En ukes langt kurs i matlaging i Toscana, Italias vakre hjerte. Hun bestemmer seg for å bruke sparepengene sine på å ta med seg Carina og Anastasia på denne turen i Gracies hemmelighet lydbok gratis.

Carina er egentlig lite lysten på å bli med på dette, hun har ikke tid til å tilbringe tid med dem hjemme i England, og har derfor ikke tid til å reise til Toscana heller. Likevel blir hun med, mest for å se etter Gracie. Likevel vet hverken hun eller Anastasia hvorfor akkurat denne turen, og Toscana er så viktig for Gracie i Gracies hemmelighet.

Etterhvert kommer det frem at Gracie bodde 15 år i Toscana i ungdommen, hvor hun møtte og reiste fra sitt livs kjærlighet for 40 år siden. Hvordan turen utfolder seg kan du høre i Gracies hemmelighet lydbok.

Om forfatteren: Santa Montefiore

Santa Montefiore er en engelsk forfatter født 1970 i Hampshire. Hun studerte spansk og italiensk ved Exeter University, og jobbet som engelsk lærer i Buenos Aires et helt år i 1989. Hun tilbrakte senere store deler av 90 tallet i Buenos Aires, hvor moren hennes ble født.

Hennes første manuskript som forfatter ble sendt til flere ulike forlag. Hun valgte å benytte seg av et pseudonym, for å distansere seg selv fra hennes søster, som var en kjent tv personlighet etter å ha deltatt på flere tv program. Bare en agent var først interessert, som etterhvert førte til en budkrig.

Hennes første bok ble publisert i 2001, og hun har totalt utgitt 23 bøker, omtrent en bok årlig i snitt, inkludert Gracies hemmelighet i 2018.

Lytt gratis