Glad igjen Lydbok

4/5

Författare: Kristian Hall

Lydbok

Introduksjon

Glad igjen lydbok er en selvhjelpsbok som gir leseren eller lytteren 14 steg som kan benyttes for å, gjøre som bokens tittel antyder, bli Glad igjen. Boken er et verktøy som kan brukes til å overkomme depresjon, angst og andre hindringer du møter på i hverdagen.

Glad igjen lydbok gratis kommer også med en rekke forslag til ulike aktiviteter som vil hjelpe deg med å takle depresjon, løfte humøret og endre på din egen tankegang, og på sikt sørge for at man opplever økt glede og mestring i hverdagen. Boken kan brukes som inspirasjon, og gir leseren eller lytteren en stor mengde informasjon om hvordan man kan hjelpe enten seg selv eller andre som lider av depresjon.

Handling: Glad igjen

Glad igjen er en selvhjelpsbok skrevet av forfatter Kristian Hall. Forfatteren slet i over et tiår med depresjon selv i ungdommen og videre inn i studentlivet. Boken er derfor særlig godt egnet for dem som selv sliter med depresjon, men også de som kjenner andre som trenger hjelp. Siden forfatteren selv har hatt en rekke problemer med depresjon, gir boken et realistisk kurs i hvordan man best takler dette.

Gjennom Glad igjen lydbok tar forfatter Kristian Hall deg med på et 14 ukers langt kurs i å overkomme depresjon. Ved å følge dette kurset og de foreslåtte stegene vil leseren eller lytteren kunne endre retningen livet deres har, og sette en mer positiv kurs i livet. Inspirasjonen til kurset kommer fra en rekke ulike kilder, alt fra moderne psykologi til lære fra Buddhismen, basert på forfatteren sine egne erfaringer med disse teknikkene.

Glad igjen lydbok gratis i seg selv er et svært nyttig hjelpemiddel for de som ønsker å overkomme ting som depresjon og angst. I tillegg til dette har forfatteren også gjort en rekke ulike hjelpemidler tilgjengelig på sin egen hjemmeside til å bistå gjennom prosessen. Disse inkluderer utskriftsvennlige versjoner av ulike aktiviteter han foreslår, selv hypnose opptak, meditasjoner og en rekke andre aktiviteter og ressurser.

Glad igjen gir også de som ikke selv sliter med depresjon en svært god innsikt i hvordan hverdagen til de som gjør dette utspiller seg. Det bidrar til økt forståelse blant et tema som ofte er tabu å diskutere i samfunnet generelt. Glad igjen lydbok åpner derfor opp for å normalisere samtaler knyttet til mental helse, som det er stort behov for i samfunnet.

Om forfatteren: Kristian Hall

Kristian Hall er en norsk forfatter. Hall led av depresjon gjennom store deler av ungdomstiden, gjennom tenårene og videre inn i studietiden sin. Gjennom en periode på omtrent 11 år var depresjon en stor del av Hall sin hverdag, og er det er derfor et tema han har god erfaring med. Etterhvert, ved hjelp av en rekke ulike teknikker, klarte Kristian Hall etterhvert å komme seg gjennom denne delen av livet, og overvinne sin egen depresjon.

Han har nå vært frisk i over et tiår, og har benyttet sine egne erfaringer til å hjelpe andre i same situasjon som han selv befant seg i. Som forfatter har Hall publisert selvhjelpsbøkene Glad igjen og Opp fra avgrunnen, som han har hatt stor suksess med, og som har blitt publisert i en rekke andre land.

Lytt gratis