Fugletribunalet Lydbok

5/5

Författare: Agnes Ravatn

Lydbok

Introduksjon

Fugletribunalet ble utgitt i 2013 og er skrevet av forfatteren Agnes Ravatn. Hun vant P2-lytternes pris og var nominert til både Ungdommens kritikerpris og Bokbloggerprisen i 2013 for Fugletribunalet. Boken er innenfor sjangrene thriller og spenning, men også psykologisk fiksjon. Den har veldig gode vurderinger med hovedsakelig terningkast 5 og 6. I tillegg er den omtalt som en av de beste norske bøkene i 2013.

Dette er en bok man virkelig kan finne glede av å lytte på. Med spenningsfylt dramatikk og god skildring mellom hovedpersonene så kan det være vanskelig å legge denne fra seg. Med Fugletribunalet lydbok får du over 6 timer med underholdning og intens historiefortelling. Nå kan du lytte til Fugletribunalet lydbok gratis.

Fugletribunalet: Handling

Fugletribunalet handler om TV-programlederen Allis Hagtorn. Etter en offentlig sexskandale, forlater hun jobb og mann for å starte sitt nye liv, helt anonymt. I sitt nye liv skaffer hun seg en ny jobb som hushjelp for Sigurd Bagge. Dette nye sammentreffet er i starten bare i jobbsammenheng, men det tar ikke lang tid før Allis kjenner på en ekstrem fasinasjon av Sigurd.

Er det vanskelig å starte på nytt? Allis har tilsynelatende klart å legge hennes gamle liv bak henne. Hun har fått seg jobb og begynner å komme nærmere en ny mann. Men hvem er denne mannen? Hvem er Sigurd Bagge, og hva vil han med Allis?

Fugletribunalet er bygget opp på en fantastisk måte, hvor man blir dratt med inn i handlingen og sannheter blir belyst bit for bit. Ting skjer langsomt, og i slutten av boken sitter man igjen med stort bilde i en helhet med alle puslebitene på plass. Samtidig så følger også boken er rød tråd hele veien, med spenningsfylte situasjoner og intense øyeblikk.

Fugletribunalet handler også om skam. Tittelen kan være litt vanskelig å tolke, men tribunal betyr at det er flere personer, ofte en gjeng som er dominerende. Dette kan derfor være et synonym på en rettsal, et tribunal hvor folk dømmer deg. I boken så er alle som er til stede for å dømme den skyldige, iført fuglemasker. Derav kommer tittelen Fugletribunalet.

Fugletribunalet lydbok gir deg muligheten til å sette på et kapittel imens du gjør andre ting. Denne boken kan være vanskelig å legge fra seg, da spenningen kan ta overhånd. Da kan det være fint å ha Fugletribunalet lydbok tilgjengelig på telefonen til enhver tid. Nå kan du også skaffe deg Fugletribunalet lydbok gratis!

Om forfatteren: Agnes Ravatn

Agnes Ravatn debuterte som forfatter i 2007 og har siden vunnet en rekke priser for hennes fantastiske romaner. Hun er 38 år gammel og er født i Ølen, Vindafjord i Rogaland. Hun er fortsatt aktiv som forfatter og driver med dette på heltid. I tillegg så skriver hun også for avisene Dagbladet og Dag og tid.

Siden hun debuterte i 2007 har hun utgitt hele 9 bøker. Mange av disse har fått spesielle utmerkelser og priser. Agnes har alltid vært opptatt av å skrive og hun har gått utdannelse ved skrivekunstakademiet i Hordaland. Senere har hun også tatt bachelorgrad i Bergen.

Lytt gratis