Frøken detektiv Lydbok

4.8/5

Författare: Carolyn Keene

Lydbok

Introduksjon

Sytti-fire år etter hun løste sitt første mysterium er Nancy Drew tilbake i som Frøken detektiv i Uten et spor. Denne moderne versjonen av Nancy Drew har alt som kjennetegner det som har gjort serien verdenskjent og kapret utallige nye lesere siden hun først så dagens lys.

I Frøken detektiv lydbok blir man kjent med nåtidens Nancy Drew. Hun har nå moderne hjelpemidler som mobiltelefon, pc og internett til å hjelpe seg mens hun løser nye mysterier.

Som alltid får Nancy følge av sine to beste venner George og Bess, i tillegg til kjæresten Ned. Hennes trofaste blå Mustang har blitt byttet inn i en moderne blå hybrid bil til å bistå med å løse ikke bare ett, men to ulike mysterier.

Frøken detektiv lydbok gratis har med sine to uløste mysterier nok handling og spenning til å tilfredsstille enhver leser og Nancy Drew fan.

Handling: Frøken detektiv

Frøken detektiv tar sted i River Heights, hvor man enten får et gjensyn med alle de kjente og kjære beboerne, eller blir kjent med dem for første gang. Med to forskjellige mysterier som må løses av Nancy og hennes sedvanlige følge har hun nok å gjøre i denne moderne versjonen av Nancy Drew.

I Frøken detektiv lydbok får man høre om hvordan noen har ødelagt alle squashene i nabolagets grønsaksåkere. Naboer har begynt å peke sine grønne fingerer mot hverandre i jakten på de skyldige, og trenger Nancy til å løse mysteriet. Det andre mysteriet og utfordringen Nancy står overfor er å finne et verdifullt Fabergéegg som har forsvunnet fra nabolagets nyeste medlem, den noe eksotiske franske frøken Simone Valinkofsky.

Den første gåten i Frøken detektiv vil lesere og lyttere ha få problem med å løse selv, mens de i den andre gåten vil trenge mer hjelp fra Nancy. I denne ny moderne historien om en av verdens best kjente detektiver har Nancy Drew flere hinder hun må overkomme for å løse dette mysteriet. Iøynefallende spor, et sykehus opphold og erke fienden Deirdre er noen av ingrediensene i denne spennende historien.

Frøken detektiv lydbok gir lytteren alt man trenger for å bli fascinert av livet i River Heights, enten om man blir kjent med Nancy for første gang eller som trofast leser av Nancy Drews eventyr.

Hele serien har blitt oppdatert til å passe litt bedre inn i nåtiden, inkludert alle de kjente personene du kanskje ble kjent med i barndommen din. De som har ventet flere år på fortsettelsen i denne serien har ikke ventet forgjeves, og kan også nyte boken som Frøken Detektiv lydbok gratis, lest av Ine Finholt Jansen. De som aldri har hørt om Nancy Drew før vil uten tvil få mersmak av hennes nye mysterier.

Om forfatteren: Carolyn Keene

Carolyn Keene er et pseudonym for de ulike forfatterne bak suksess serien Frøken detektiv, også kjent som Nancy Drew. Bøkene om hennes helt unike evne til å løse mysterier ingen andre kan har vært populære over hele verden helt siden 1930.

Totalt har de blitt publisert 613 ulike Nancy Drew historier, i ulike format over 13 serier, av flere forskjellige såkalte ghostwritere. Det har aldri vært en ekte Carolyn Keene, og dette pseudonymet ble også brukt til å skrive Dana-pikene serien.

Carolyn Keene selv ble skapt av Edward Stratemeyer, og bøkene hennes har vært tilgjengelig i Norge helt siden 1941.

Lytt gratis