Frels oss fra det onde Lydbok

4.6/5

Författare: Kjetil Try

Lydbok

Introduksjon

Frels oss fra det onde er en bok fra forfatter Kjetil Try, hvor han introduserer lesere til Rolf Lykke og Parisa Sadegh. I denne krim historien blir de to etterforskerne Rolf Lykke og Parisa Sadegh konfrontert med de mer mørke sidene ved internettet, i en grusom drapssak.

Nadija Hadzic har blitt drept på brutalt vis, og blir funnet av hennes ti år gamle datter. Hva som kan være motivet bak det bestialske drapet, tror de to etterforskerne de kan finne om de finner hennes savnede datamaskin i Frels oss fra det onde lydbok.

Etterhvert i Frels oss fra det onde lydbok gratis viser det seg også at drapsmannen er klar til å drepe igjen om han må, noe som betyr at det blir en kamp mot klokken for Rolf Lykke og Parisa Sadegh.

Frels oss fra det onde: Handling

I Frels oss fra det onde møter vi de to etterforskerne Rolf Lykke og Parisa Sadegh. De er begge erfarne politietterforskere, men ingen av dem er helt klare til å møte synet som venter dem i denne saken. Nadija Hadzic har blitt drept på utenkelig vis, hun har blitt åpnet om med kniv som om hun var en fisk, langs hele kroppen, og fylt med hvitt vaskepulver. De som allerede har ankommet åstedet sliter med synet av kroppen hennes.

Det verste er kanskje at hun ble funnet av sin ti år gamle datter, noe som uten tvil vil prege den unge jenta resten av livet i Frels oss fra det onde lydbok. Resten av åstedet er helt rent, og bærer preg av å muligens ha blitt klargjort til besøk. Rolf Lykke og Parisa Sadegh mistenker derfor at Nadija ventet besøk, og sannsynligvis kjente morderen når hun slapp han inn i leiligheten.

De to etterforskerne blir snart klar over at både telefonen og datamaskinen til Nadija har forsvunnet. De er derfor sikre på at drapsmannen har tatt med seg disse for å skjule digitale spor som knytter han til offeret i Frels oss fra det onde lydbok gratis. De bestemmer seg derfor for å spore Nadija sin aktivitet på å sjekke sider på nettet i håp om å spore opp den skyldige.

Jakten på drapsmannen blir mer utfordrende enn de så for seg i Frels oss fra det onde, det er nemlig vanskelig å spore opp mennesker på internettet om de skjuler sporene sine. Etterhvert blir også en annen kvinne funnet drept på samme vis, fylt med vaskepulver, i Frels oss fra det onde lydbok.

Om forfatteren: Kjetil Try

Kjetil Try er en norsk forfatter født 1959. I tillegg til å jobbe som forfatter er han også aktiv som tekstforfatter, en jobb han har lang erfaring med. Tidligere i karrieren har Try hatt en rekke ulike roller innen tekst og manus skriving, og grunnla etterhvert reklamebyrået Try reklamebyrå, hvor han fremdeles er aktiv som en av eierne.

Try har også vært aktiv som skuespiller, og er tidligere utdannet ved Oslo Katedralskole. Som forfatter debuterte Try i 1997 med boken Stø kurs, og har senere publisert bøkene Pavlovs hunder, La de små barn komme til meg og Frels oss fra det onde.

Lytt gratis