Foreldremagi Lydbok

4.1/5

Författare: Hedvig Montgomery & Eivind Sæther

Lydbok

Introduksjon

Foreldremagi: Syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen. Å oppdra barn er noe de fleste gjør i løpet av livet, og også noe de fleste sliter med. Det er et stort ansvar å være ansvarlig for å forme unge menneskers liv, og det kan være svært utfordrende.

Boken er skrevet av psykolog Hedvig Montgomery, som har flere tiårs erfaring innen familieterapi. Gjennom Foreldremagi lydbok gir hun oss innsikt i de viktigste erfaringene og lærdommen hennes karriere har gitt henne.

Foreldremagi lydbok gratis er tilgjengelig som fem ulike bøker fokusert på ulike stadier av et barns liv. Bøkene er et hjelpemiddel til å forstå hva som ofte kreves, og hvilke steg man bør ta, når man oppdrar barn.

Handling: Foreldremagi

Foreldremagi er et verktøy for foreldre å benytte seg av i oppdragelsen av barn. Det å oppdra barn er en av de mest utfordrende tingene man kan gjøre i livet, og noe ingen gjør helt rett. Likevel er det nyttig å ha tilgang til ressurser som Foreldremagi lydbok, om man vil gjøre en best mulig jobb.

Boken gir deg innsikt i hvordan en best bør oppdra barn, og hvorfor Montgomery anbefaler de steg og metoder som blir nevnt. Alle barn er selvsagt veldig forskjellige, og barn vil reagere ulikt på oppdragelsesmetoder. De er likevel flere ting eller utfordringer de fleste barn og foreldre vil møte i barnets oppvekst, som du vil høre i Foreldremagi lydbok gratis.

I Foreldremagi er det flere enkle grep som blir belyst, og vil ha store innvirkninger på barns oppdragelse og senere i livet. Følelser er et tema som blir diskutert, og hvordan man bør takle de ulike følelsene barn har. Montgomery belyser for eksempel hvor viktig det er å anerkjenne barns følelser, og forstå hvor følelsene egentlig stammer fra. Følelser fører ofte til handling, og det er viktig å forstå hvor handlinger stammer fra.

Et annet tema som blir belyst i Foreldremagi lydbok, er hvor viktig det er å være en del av barnas liv. Det er ofte vanskelig å sette til side kvalitetstid med barna i en travel hverdag, særlig med tanke på jobb. De fleste foreldre gjør alt de kan for barna sine. Montgomery mener det er like viktig å gjøre ting med barna, som å gjøre ting for dem.

Hemmeligheten om hvordan man best bruker ordet nei til barn blir også diskutert, og vil uten tvil være til stor hjelp for alle foreldre.

Om forfatteren: Hedvig Montgomery & Eivind Sæther

Hedvig Montgomery er en norsk psykolog født 1968 i Uppsala Sverige. Montgomery spesialiserer seg i familieterapi. Hun har også vært involvert i behandling knyttet til mennesker som har vært involvert i tv produksjoner, og hvordan dette påvirker dem.

Montgomery er mest kjent for sin bokserie på fem bøker fokusert på barneoppdragelse, kjent som Foreldremagi. Disse bøkene har oversatt til flere ulike språk, og rettighetene til serien har blitt solgt til 26 forskjellige land.

Eivind Sæther er en anerkjent norsk journalist født 1981 i Oslo. Han har blitt tildelt Den store journalistprisen for sitt arbeid innen journalisme. Før han ble journalist var Sæther fotballspiller for flere norske lag, inkludert Skeid.

Lytt gratis